Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

LEXX predstaví novú bombu - NoVibrations Family!

5. 3. 2015

Švajčiarska značka LEXX pre florbalový svet pripravila na novú sezónu rad revolučných noviniek. Dnes sa zameriame hlavne na technológiu, podľa ktorej je táto séria pomenovaná - NoVibrations Family!

Že ste názov NoVibrations už niekde počuli? Celkom nepochybne! Už túto sezónu LEXX predstavil hokejku SWISS, ktorá je z forhendové strany sploštené, čo robí z tejto hokejky unikát. Dizajn ale nie je jediná vlastnosť hole, pretože tu nájdeme technológiu NoVibrations. Ako samotný názov technológie napovedá, znamená, že pri prihrávke a strele necítite žiadne vibrácie, ktoré sú u ostatných palíc cítiť. To zrýchli vaše reakcie a spresní nahrávky a strely. Jedná sa o úplne novú techniku lisovanie karbónu, kde je shaft zvnútra vytlačovaný vzduchom. Na povrchu je tyč vystužená aramidom, ktorý dodáva palici odolnosť. Ďalšie špeciálnou vlastnosťou je tzv. 2-Flex systém, ktorý je určený pre optimálne využitie strely ťahom a príklepom. Laicky povedané: Shaft má inú tvrdosť pri strele ťahom (mäkšie) a inú pri strele príklepom (tuhší).

Na sezónu 2015/2016 sa tvorcovia značky LEXX poriadne vyznamenali. K holi, ktorú môžete vidieť hore na obrázku, pridali ešte ďalšie 3 hokejky, ktoré Vám budeme postupne odhaľovať v nasledujúcich týždňoch.

Všetky tieto typy palíc sú určené pre hráčov, ktorí chcú byť o stovky milisekúnd rýchlejšie než ich protivníci - či už v driblingu, v odoberanie loptičiek a alebo napríklad pri kľučkách. Budú vysadené novou čepeľou Diamond, ktorú LEXX predstaví taktiež na novú sezónu. O tejto čepeli sa dozviete viac v ďalšom článku, v ktorom vám okrem iného predstavíme aj druhú sériu LEXX Family - SPORT! Sledujte nás na sociálnych sieťach.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .