Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Unihoc Textreme - najľahší hokejka na svete!

29. 1. 2015

Unihoc, švédsky výrobca florbalového vybavenia, predstavil najľahší florbalovú hokejku na svete nazvanú Textreme. Váži iba 183 gramov, čím odsunula doterajšieho lídra Fatpipe 100G na druhé miesto o 8 gramov! Dokonca u shaftu je rozdiel ešte o 1 gram väčší (Unihoc shaft váži 85g, Fatpipe váži 94g) Poďme sa spolu pozrieť na jednotlivé časti palice a ich váhu:

  • Logo koncovky - 1g
  • Koncovka shaftu - 5g
  • Omotávka - 18g
  • Gumový prsteň - 1g
  • Shaft - 85g
  • Skrutky - 1g
  • Čepeľ - 72g

Hole z radu Textreme sú vysadené čepeľou předtahnutou čepeľou Unity a klasickú čepeľou RePlayer, ktorá je novšia verziou najpredávanejší čepele všetkých čias, Unihoc Player. Aký je rozdiel medzi Player a RePlayer? Rozdiely medzi nimi budete hľadať pomerne ťažko. RePlayer má zosilnenú pätku, ktorá dodáva čepeli lepší vzhľad a zároveň je stabilnejší, tvar oboch čepelí je podobný.

Fanúšikovia ľahkých palíc si ale budú musieť ešte chvíľu počkať. Nová palica sa totiž dočká svojho uvedenia do predaja počas júna 2015 a bude oficiálne predstavená v novej kolekcii na sezónu 2015/2016.

Tu je malá ochutnávka od UnihocTV, kde uvidíte rozdiely predovšetkým v karbónových vláknach a v technike skladanie týchto vlákien, ktorá bola u nového shaftu použitá u série Textreme.

Verme, že Unihoc sa tiež postaral o opatrenia proti lámaniu palíc. Keď si kupujete Ferrari alebo iné športové auto, tak sa stáva, že výrobca pri balansovanie na hrane výrobku (tak aby získal od auta čo najviac) uberie zase na iných vlastnostiach výrobku alebo nevychytá všetky aspekty. Hokejky z radu Textreme sme však nemali možnosť vyskúšať a už sa tešíme, až dorazí;-)


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .