Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Pilovanie florbalové techniky

11. 7. 2015

Je po sezóne, florbalisti starších kategórii makajú na novú sezónu v letnej príprave, tí mladší si medzitým užívajú prázdnin. V júli a auguste je idálna doba na zlepšenie techniky. Pripravili sme pre Vás tento článok, v ktorom nájdete nové cvičenie na driblink, prihrávku a streľbu a ak sa nimi budete riadiť, tak Vám môžeme zaručiť, že na novú sezónu budete skvele pripravení a s loptičkou si budete rozumieť! :)

Driblink a vedenie loptičky

Dribling s loptičkou sťažuje obrancovia odhadnúť, čo má driblujúci hráč v úmysle - prihrávku alebo únik, vpravo alebo vľavo, dopredu alebo dozadu a včas na to reagovať. Driblovať môžeme na mieste aj v pohybe. V plnej rýchlosti pri úniku je zbytočný a akciu by brzdil.

Naše odporúčanie
MyFloorball SKILLER - profesionálna pomôcka pre florbalisty, ktorí si chcú precvičiť driblink, kľučky a kontrolu loptičky.

Prihrávka

Pri každej kolektívnej loptové hry patrí prihrávky do základného registra zručností. K tomu, aby sme ich zvládli, potrebujeme vedieť dve veci: - Prijať loptičku tak, aby neodskočila od čepele - Prihrať presne na čepeľ spoluhráča spracovateľnú loptičku, tzn. neskákající a prudká len tak, aby ju spoluhráč stlmil.

Naše odporúčanie
MyFloorball PASSER - prvý florbalový nahrávač na svete s patentovaným odrazovým systémom.

Strela

Streľbu nacvičujeme najprv v kľude, neskôr po samostatnom úniku či nabehnutí na prihrávku spoluhráča. Dbajte na dodržiavanie pravidiel! Zlé návyky - náprah alebo došvih nad úroveň pásu sa ťažko odstraňujú! Rozlušujeme dva základné druhy streľby - ťahom a príklepom. - Streľba ťahom forhendovú stranou čepele je najpresnejší, a preto najúčinnejší. Pohyb začíname za telom, loptička pod priklopená čepeľou bližšie k telu. V priebehu pohybu sa čepeľ postupne narovnáva a loptička prechádza cez stred k špičke čepele a pri došvih dostáva určený smer. - Streľba príklepom forhendové stranou čepele je prudká, ale málo presná. Náprah ani došvih hokejky nesmie presiahnuť úroveň pásu.

Naše odporúčanie
MyFloorball TARGET - tréningová pomôcka, ktorá pomôže florbalistom zlepšiť ich presnosť.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .