Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Florbalové bránky - zhrnutie

10. 9. 2015

Bránky sú neoddeliteľnou súčasťou florbalu, a preto sme si pripravili článok, v ktorom sa dozviete, aké druhy florbalových bránok máme, ktoré sú najpoužívanejšie, ktoré sa hodia na zápasy a ktoré zase na domáce hranie. Zameriame sa tiež na všetko príslušenstvo, ktoré sa k bránkam hodí.

Nepoužívanější a najpredávanejšie florbalovú bránkou je Florbalová brána s certifikáciou IFF, ktorú môžete vidieť na každom turnaji či zápase. Jej rozmery sú 160x115 cm. Oproti skladacím gólom rovnakých rozmerov má tú výhodu, že je pevná, viac stabilný a hlavne sa s ňou môžu hrať medzinárodnej, celoštátnej i regionálnej zápasy pod hlavičkou IFF. Naproti nim stojí skladací bránky napr. Výborná: Skladací bránka ACT či Skladací bránka MPS. Výhodou je ich váha 7,5kg a tiež možnosť jednoduchého a rýchleho zloženia. Bránky sú ideálne pre školy, športové oddiely, ktoré potrebujú prenášať bránky z jednej haly do druhej a taky na domácu šport a zábavu.

Ďalší katergoriou sú bránky menších rozmerov, 120x90 cm, 115x90 cm, 90x60 cm a 60x45 cm. Tie sa delia opäť na florbalové bránky pevné a potom na skladacie bránky. Florbalové bránky pevné sú opäť od značky Bránka Unihoc 60x45cm a potom lacnejší variant menšie pevné bránky Branka MidiGoal 60x90cm. Skladacie sú buď od značky Salming - konkrétne skladacia bránka Salming Campus 1600, ktorá môže byť certifikovaná, alebo potom možno kúpiť acnejšie varianty - pekná Skladací bránka ACT PRO a Skladací bránka 90x60 cm - podľa nášho názoru najvydarenejšie menšie skladateľná bránka.

K bránkam tiež patria doplnky, ako zarážka do bránky a zarážka do tyče. Menšej kategórie - prípravka, elévové a mladší žiaci používajú florbalové znižovače bránok, ktoré majú pomáhať menším brankárom a zaberať tak rovnaký priestor, ako väčší brankári na veľkú bránu.

Pre doplnenie tréningu, či už tímového alebo individuálneho, sú tu MyFloorball produkty, ktoré okorení váš tréning a florbal Vás bude ešte viac baviť. Konkrétne k bránkam sa hodí MyFloorball TARGET, ktorý ľahko padne na každú florbalovú bránku akejkoľvek veľkosti. Lacnejší variantou sú potom penové terče Winnwell. Posledná vec z príslušenstva, ktoré sa k bránkam hodí, je RSA radar na meranie rýchlosti striel, vďaka ktorému bude tréning viac zábavný a môžete sledovať, ako jednotliví hráči zlepšujú ich rýchlosť strely.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .