Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Minulá sezóna bola epická. Bude nová sezóna vo štýle EDGE?

14. 9. 2017

Čepeľ Epic - kráľovná minuloročnej sezóny

Čepeľ Unihoc Epic na florbalovom trhu uspela. Čepeľ nie je ani prehnane zahnutá, ani nie málo zahnutá - ideálny pomer konkávnosti pre široké spektrum hráčov. Takže ak ste nenašli ideálnu čepeľ, odporúčame skúsiť čepeľ EPIC.

Novinka - EDGE a TeXtreme Curve

Technológia EDGE je úplne nová technológia pre sezónu 2017/2018, ktorá sa objavuje zatiaľ na dvoch hokejkách. Jedná sa o sploštenú časť v spodnej časti backhandu umiestnenú presne v strede zahnutia. Tieto tri paralelné kanáliky, ktoré sú pozdĺž celej oblasti, posilňujú konštrukciu - to spôsobuje, že v okamihu strely sa shaft extrémne rýchlo vykopne a loptička letí väčšou rýchlosťou.

S technológiou Edge hrajú okrem iného hráči Pixba Wallenstam IBK, napr. Martin Östholm a Tim Wiklund.

Druhou novinkou je TeXtreme Curve 2.0°. Doteraz sme na trhu mohli vidieť iba rovné alebo jednostupňové TeXtreme hokejky, to sa ale pre túto sezónu zmenilo a Unihoc predstavil aj 2.0°. Hráči predovšetkým oceňujú perfektne doladené vyváženie. U týchto zahnutých hokejok je použitý rovnaký TeXtreme karbón ako u tých rovných. Ide o top modely nielen medzi Unihocom, ale aj na celosvetovom trhu.

Modely, ktoré vidíte nižšie, sú iba v Českej republike a na Slovensku. Jedná sa o modely SMU, ktoré boli vyrobené v obmedzenom množstve, a preto sú za tak skvelú cenu.

Rozdeľme si ich na dve kategórie:

1) PRE DOSPELÝCH

2) PRE JUNIÓNOV A MLADÝCH HRÁČOV

  • Unihoc WINNER 35 Cavity SMU black/green - hokejka so streleckú čepeľou Cavity je ideálna pre mladých hráčov, ktorí začínajú s florbalom a chcú sa naučiť základné florbalové prvky správne ↘

  • Unihoc EPIC 34 SMU white/neon orange - mäkšia hokejka s univerzálnou čepeľou Epic je ideálna pre mladších hráčov (mladších žiakov), ktorí chcú zlepšiť techniku aj streľbu ↘

  • Unihoc EPIC 32 SMU white/turquoise - ideálne tvrdá hokejka s univerzálnou čepeľou Epic je ideálna pre mladších hráčov (mladších žiakov a starších žiakov), ktorí chcú zdokonaliť ako techniku, tak aj streľbu ↘

  • Unihoc UNITY Curve 1.5º 35 SMU green/black - mäkšia zahnutá hokejka so streleckú čepeľou Unity je ideálna pre mladších hráčov, ktorí sú skvelí zakončovateľia ↘

Všetky vyššie uvedené hokejky môžeme vrelo odporučiť, pomer cena / výkon je tu skvelý. Ak máte akúkoľvek otázku a neviete, ktorý model by Vám sadol najlepšie, kontaktujte naše zákaznícke centrum.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .