Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Nová kolekcia Zone floorball 2019/2020

26. 7. 2019, Thomas

Ako prvý novinku od Zone floorball tu máme novú čepeľ Maker. Vývojári tejto čepele si dali záležať na tom, aby čepeľ vyhovovala všetkým typom hráčov, čo z nej robí niečo špeciálne. Čepeľ Maker je výsledkom evolučného vývoja čepeľou v Zone floorball. Maker na nás pôsobí dojmom, ako by vývojári vzali najlepšie vlastnosti všetkých predchádzajúcich čepeľou a spojili ich v jednu. Čepeľ je vyrobená zo špeciálneho polypropylénu, ktorý znižuje váhu čepele na 79g a vo variante Air Soft Feel dokonca na iba 74g. Mierou predzahnutá sa radí medzi čepeľ monštrami a Zuper. Vďaka rozšírenej spodnej hrane je čepeľ rovná s miernym vyhĺbením. Možno tak hrať skvele ako forhend, tak backhendem. Čo by sme ale mali ešte spomenúť je, že čepeľ Maker nie je tak strelecky založená, ako napr. Čepeľ Hyper a alebo Zuper, ale kladie dôraz na techniku, takže všetci technici si túto čepeľ veľmi obľúbi.

Zone floorball HYPER Composite Light 29 white/red a Light 27 black

Ďalším hitom novej sezóny sú palice Hyper Composite Light 29 white / red a Hyper Composite Light 27 black. Obe tieto palice zdobia čepeľ HYPER, nasledujúce úspešnú čepeľ ZONE FORCE. Oproti svojej predchodkyni má ešte viac vybranú forhendové stranu od pätky až ku špičke čepele, aby sa viac prejavili strelecké zručnosti. Tvar rámu čepele dáva hráčovi perfektnú kontrolu nad balónikom. Jedinou jej nevýhodou je strela príklepom a prihrávka backhandem, kvôli relatívne veľkému pred zahnuti čepele. Ak pripočítame k tomu palice v kompozitu a tradičné perforovanou omotávku Opti, stáva sa z týchto palíc naozajstná strelecká zbraň!

Ďalej za zmienku určite stojí ako vždy farba sezóny. V novej kolekcii bola starostlivo vybraná červená farba a implementovaná vo všetkých úrovniach produktov. Nikdy predtým nebolo toľko vecí ovplyvnené farbou sezóny, ako je teraz touto červenou farbou. A prečo práve červená ???

Každý z nás potrebuje za svoj život priemerne 5x krvnú transfúziu a 14x liek vyrobený z krvi. Ľudská krv je navyše jedna z mála vecí, ktorú nevieme vyrobiť umelo. Staňte sa dobrovoľným darcom krvi. Jedným odberom môžete zachrániť až 4 ľudské životy.

Daruj krv. Daruj život!

Kampaň, s ktorou prišla značka ZONEFLOORBALL, dúfa, že sa podarí touto kampaňou zvýšiť povedomie o dôležitom probléme s darovaním krvi a nájdu sa medzi Vami noví dobrovoľní darcovia krvi, pretože nielen v Česku ich počet neustále klesá.

Kto môže darovať krv?

  • vek 18 - 65 rokov
  • minimálna hmotnosť 50 kg
  • nie je evidovaný v Národnom registri vyradených darcov
  • nie je HIV pozitívny a nie je v trvalom kontakte s osobou infikovanou HIV (rodina, sexuálny partner)
  • neprerobil žltačku typu B a C a nie je v úzkom kontakte s osobami trpiacimi infekčnou žltačkou (rodina, zamestnanie, sexuálny partner)
  • nie je konzument drog
  • nie je alkoholik

Zone floorball MAKER Prolight 27 black / red

Nemala by Vám tiež uniknúť Limitovaná edícia florbalové palice Zone floorball MAKER Prolight 27 black / red strednej tvrdosti (flex 27) s čepeľou Maker. Jedná sa o najľahší tyč, ktorú kedy v Zone vyrobili - váha iba 193 gramov spolu s excelentným vyvážením robí z tejto hokejky jednu z najlepších palíc na trhu. Palica je z karbónového vlákna, ktoré je ľahší, odolnejší a s rovnako krásnym dizajnom a rovnováhou predovšetkým. Zone vytvorilo iba obmedzený počet 500 kusov.

FIGHT CANCER LIMITED EDITION

Projektom FIGHT CANCER sa ďalej značka ZONE FLOORBALL zapája do boja proti rakovine a zameriava sa predovšetkým na mladšiu populáciu s týmto závažným ochorením. ZONE Floorball sa rozhodla nadviazať dlhodobú spoluprácu s projektom MÔJ NOVÝ ŽIVOT, ktorý pomáha detským onkologickým pacientom a podporuje ich rodiny ako počas liečby, ako aj po jej skončení. V rámci kampane FIGHT CANCER sú predávané produkty z limitovanej kolekcie FIGHT CANCER skladajúci sa z florbalových palíc:

Celú kolekciu môžete nájsť na našich stránkach: Zone florbal Fight Cancer

Tvrdosti čepele

Zone vyrába svoje čepele v dvoch materiáloch. Materiál PE je dostupná v tvrdostiach - medium, medium + a hard. Druhý materiál PP je označovaný ako Air Soft Feel (stredne tvrdá - medium) alebo Air Hard (tvrdá). Jedná sa o "gumovú" zmes plastu, ktorá vypomáha s technikou. Balónik na čepeli neodskakuje, strely sú menej prudké ale zato presné. Zone Air soft feel je asi o 5g ľahší, než klaická strednej čepeľ. Nevýhodou tohto materiálu je strela. Loptička z čpele neletí takou rýchlosťou, ako z klacsické strednej verzie, takže pre strelu z dlhšej vzdialenosti čepeľ stavaná nie je. Tvrdosti čepeľou od zone sú teda:

  • Stredná v materiáli PE - Medium
  • Stredná v materiáli PE - Medium +
  • Tvrdá v materiáli PE - Hard
  • Stredne tvrdá odľahčená - v materiáli PP - Air Soft Feel Medium
  • Tvrdá odľahčená - v materiáli PP - Air Hard

Ak si nie ste istí s výberom tvrdosti čepele, podrobný popis nájdete v popise kategórie čepele Zone, ak budete chcieť aj napriek tomu poradiť, neváhajte nás kontaktovať na e-mailovej adrese: info@eflorbal.sk , kde Vám veľmi radi poradíme.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .