Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

5 školských florbaliek, ktoré nesmú chýbať v škole!

9. 9. 2019, Thomas

Začal nový školský rok a s ním sa blíži nová florbalová sezóna. Otázkou je, máš pri sebe na škole dostatočne kvalitné florbalové palice a alebo si musíš brať tú svoju z domu? Aké sú kvalitné palice do školských telocviční? Vieš ako si máš vybrať správnu palicu? Jej dĺžku alebo zahnutie? Dĺžka palice je dôležitá pre ľahšie osvojenie florbalovej techniky a tým pádom aj väčšie radosti z hry. Z tohto dôvodu sme si pre Teba pripravili návod Ako správne vybrať florbalku. Teraz sa poďme spoločne pozrieť na zoznam piatich vynikajúcich palíc, ktoré nesmú v tvojej škole chýbať!

Florbalová hokejka Lexx Timber C4 29 Navy/Silver/Red

Ako prvý kúsok tu máme florbalové palicu Lexx Timber C4 29. Ide o ľahkú a výborne ovládateľnú palicu. Florbalová tí padne dobre do rúk a vďaka omotávke Lexx tí v rukách nebude vôbec kĺzať. S touto palíc hrali napríklad extraligy hráči Sokol Pardubice alebo kapitán juniorskej florbalovej reprezentácie - Ondřej Vítovec.

Shaft hokejky je vyrobený z 80% japonského 12K Carbonu a 20% 3K Carbonu. Táto palica je veľmi ľahká a ľahko ovládateľná, vhodne pruží pri strele a umožňuje Vám veľmi ľahko strieľať. Jej prednosti spoznáte najmä pri streľbe švihom.

Čepeľ C4 svojím tvarom veľmi pripomína obľúbenú čepeľ Exel X-Blade. Oproti nej však nemá tak výrazné predzahnutá forhendové strany z výroby. Je dlhší ako čepeľ A2, je viac strelecká - vďaka prednej časti v ktorej je ostrejší špička. Čepeľ má aerodynamické rebrovanie (skosené), čo zmenšuje odporu vzduchu. Florbalová má certifikát IFF.

Ak sa ti pozdáva táto palicu, len by si ju chcel v inom farebnom prevedení a alebo tvrdosti, nájdeš ju na florbalové palice Lexx v akcii! Samozrejme toto nie je jediná palicu od Lexx, kompletnú sadu palíc môžeš tiež naje na Florbalové palice Lexx.

Salming Matrix 32

Florbalka určená pre hobby hráčov a ploprofesionály. Palica je vyrobená z kompozitu, čo sa samozrejme podpísalo aj na jej váhe 262g. Florbalová patrí medzi tie ťažšie kúsky, rozhodne sa však nemusíte báť o jej pevnosť.

Omotávka Salming Ultimate je perforovaná omotávka (dierkami v gripu sa odvádza pot), ktorá dobre drží v rukách a skvele absorbuje pot.

Quest je historicky najobľúbenejších čepeľ od značky Salming. Vystužená špička čepele pomáha pri florbalovom driblingu a vyplnená spodná časť prvej polovice čepele zabraňuje nechcenému prehýbaniu pri strele. Každý hráč tiež určite ocenia jej veľmi nízku hmotnosť. Florbalka je schválená medzinárodnou federáciou IFF.

Ak sa ti pozdáva táto palicu, len by si ju chcel v inom farebnom prevedení, Salming si pre teba pripravil hneď niekoľko variantov. Všetky tieto varianty nájdeš na Hole Salming Matrix.

Fat Pipe Hype 29

Ďalšie palicu, ktorú by ste mali nájsť u seba vo školských telocviční je florbalka Fat Pipe Hype 29, florbalka s ideálnym pomerom cena / výkon. Táto palica je skvelou voľbou pre hobby hráčov, ktorí do palice nedávajú toľko sily pri strele, alebo pre juniorov a mladších hráčov. Shaft je vyrobený z kompozitu, takže jeho váha je trochu vyššia, zato je ale odolnejší proti zlomeniu. Čepeľ Wiz patrí k najobľúbenejším a najpoužívanejšie čepeliam na trhu vôbec. Má predzahnutá pätku a zľahka zahnutú špičku pre lepšiu streľbu. Skvelá pre technických hráčov a pre strelu príklepom. Palica je certifikovaná IFF, môžete s ňou teda hrať aj profesionálne zápasy.

Medzi ďalšie obľúbené palice pre mládež od Fat Pipe patrí napríklad Venom 33 a alebo Hype 31. Kompletnú sadu palíc od Fat Pipe nájdeš na Hole Fat Pipe.

Unihoc WINNER 35 black/green

Na školu nezabudol ani Unihoc a vyrobil aj niekoľko florbaliek do škôl. Z týchto palíc sme vybrali nasledujúce kúsky. Ako prvý palicu sme zvolili florbalku UNIHOC WINNER 35, ktorá je vhodná ako pre mladších hráčov, tak aj pre dospelých, ktorí hľadajú hobby palicu na amatérske hranie. Je tiež určená pre mierne pokročilých hráčov, ktorí sa učia techniku ​​úderu. Vďaka mäkkému shaftu bude Vaša strela rýchla a technická, ideálny pre streľbu ťahom. Vďaka ľahkej ovládateľnosti si hokejku obľúbi naozaj každý.

Florbalová má obojstrannú čepeľ, táto rovná čepeľ dodáva palici na univerzálnosti. Čepele tohto typu sa používajú pre hráčov, ktorí si ešte len vyberajú stranu na ktorú budú hrať. Alebo pre hráčov, ktorým ide primárne o zábavu nie toľko o výkon a presné pilovanie techniky. Čepeľ je jemne prehĺbená na oboch stranách tak, aby sa s ňou dobre strieľalo aj prihrával. Shaft je vyrobený z kompozitu a celá palica je schválená IF

Unihoc Player 31 SMU

Ako ďalšie palica od Unihoc sme vybrali tú najlepšiu florbalku z radu UNIHOC BASIC COLLECTION. Florbalová má kompozitný palicu v tvrdosti 31, čo znamená, že je vhodná skôr pre mladších hráčov, alebo ženy. Hokejka je schválená Medzinárodnou florbalová federácia, teda s ňou môžete hrať súťažné stretnutia.

Omotávka Elite patrí medzi lepšie omotávky od značky Unihoc. Svojim protišmykovým povrchom a penovým podkladom zaručí, že Vám florbalka vždy presne a pevne padne do ruky.

Technickú čepeľ Player, ktorá je rovnejší a nie je predzahnutá, využijú predovšetkým tí, ktorí majú radi strelu príklepom a presné prihrávky. Čepeľ možno ľahko přizahnout, takže sa dokáže prispôsobiť potrebám každého hráča. Florbalka je schválená Medzinárodnou florbalová federácia, teda s ňou môžete hrať súťažné stretnutia.

Ukázali sme si 5 kvalitných palicou do školských telocviční. V prípade, že tí nestačí týchto 5 palíc, na stránkach kompletná ponuka florbalek do škôl ich nájdeš viac. Ak si s výberom nebudeš istý a budeš chcieť poradiť, neváhaj nás kontaktovať na e-mailovej adrese: info@eflorbal.sk , kde Ti veľmi radi poradíme...


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .