Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Limitované edície pre sezónu 2019/2020

15. 10. 2019, Thomas

Florbalová sezóza je už v plnom prúde a ako každý rok, tak aj tento rok sa objavujú limitovanej edície buď florbalových palíc a alebo viac produktov. My sme si pre Vás pripravili zoznam 5 limitovaných palíc, ktoré boli pre túto sezónu uvedené na trh. Poďme sa spolu na ne pozrieť! Ak by si chcel vidieť aj minulé limitovanej edície pozri sa na všetky limitovanej edície.

Florbalová palica Salming Hawk Tourlite TouchPLUS SMU

Ako prvý kúsok tu máme florbalové palicu Salming Hawk Tourlite TouchPLUS SMU. Jedná sa o florbalovú palicu, ktorá vyčnieva predovšetkým svojou cenou. Florbalová palica sa predáva vo tvrdosti 27 mm, čo ju radí medzi stredne tvrdej palice. Z tvrdosti palice môžete vyčítať mäkkosť shaftu. Čím je číslo tvrdosti palice vyššia, tým je hokejka mäkšia - ľahšie sa prehýba. Hole tejto tvrdosti sa všeobecne odporúčajú pokročilejším hráčom. U folrbalové hokejky Salming Hawk Tourlite TouchPLUS SMU si môžeš vybrať medzi čepeľami Quest 1 a Hawk.

Čepeľ Quest 1 je stálicou a hráčsky najobľúbenejšie čepeľ medzi čepeľami Salming. Čepeľ Quest 1 je vývojovou fázou čepele Quest. Prehnutie tejto čepele (Ani moc, ani málo, jednoducho tak akurát) spojené s ľahko predzahnutá špičkou čepele a nízkou hmotnosťou spôsobilo že sa čepeľ Quest 1 stala jednou z najobľúbenejších čepeľou od Salming. Jej kvalitu podčiarkuje aj fakt, že jeden z najlepších a najslávnejších hráčov sveta - Kim Nilsson hrá práve s touto čepeľou.

Čepeľ Hawk vyniká predovšetkým svojou forhendové časťou, ktorá je po celej svojej ploche vrúbkovaná. Toto vrúbkovanie vylepšuje kontrolu loptičky na čepeli a zamedzuje nechcenému roztáčanie loptičky pri streľbe alebo prihrávke. Špička čepele disponuje "pazúrom" zahnutím, ktoré zrýchľuje s spresňuje vaše kľučky a sťahovačky. Na vývoji tejto čepele sa podieľali okrem iných aj hráči Robin Nilsberth a Rasmus Sundstedt.

Florbalová palica Salming Hawk Composite 27 SMU

Set Unihoc Hawk Composite 27 SMU je pre všechyn hráčov, ktorí hrajú florbal pravidelne a chcú dobrú a hlavne vysoko odolnú palicu. Zároveň dobre poslúži aj občas hrajúcim hobby hráčom.

Jedná sa o klasickú palicu s krásnym dizajnom a tvrdosťou 27 mm, čo ju rovnako ako predchádzajúce palicu od Salming radí medzi stredne tvrdej palice. Florbalka je vyrobená z kompozitných materiálov a práve vďaka tomu výborne sedí v ruke, nepreklzáva a predovšetkým je vysoko pevná a odolná voči zlomeniu.

Hlavným plusom tejto palice je jej vynikajúca cena! Vezmene Ak pomer cena/výkon, neexistuje lepší palica!

Rovnako, ako u predchádzajúcej hokejky Salming Hawk Toulite TouchPLUS SMU, aj tu si môžeš vybrať z viac čepeľou. K tejto palici môže mať čepeľ Hawk a alebo čepeľ Quest.

Čepeľ Quest je histori najobľúbenejších čepeľ od značky Salming. Vystužená špička čepele pomáha pri florbalovom driblingu a vyplnená spodná časť prvej polovice čepele zabraňuje nechcenému prehýbaniu pri strele. Každý hráč tiež určite ocenia jej veľmi nízku hmotnost.Jedná sa o stredne tvrdú čepeľ s výnimočná životnosť, nízke trenie a perfektné hracie vlastnosti.

Florbalová palica Fat Pipe K.O. 26 Orange PWR SMU

Ďalšie limitovaná palicu nie je od Salming, ale od Fat Pipe. Pre tohtoročnú sezónu si Fat Pipe pripravil limitovanú florbalku v podobe K.O. Orange PWR SMU. Palica disponuje hneď niekoľkými novinkami. Hlavnou novinkou tohtoročnej sezóny je Čepeľ PWR.

PWR je špičková čepeľ pre výkonné strely, ktorá umožňuje hladkú a bezproblémovú manipulácie s loptičkou. Čepeľ PWR je ľahká 6-rebrová štruktúra, ktorá je předzahlá a ľahko konkávny. Nová čepeľ PWR je o niečo dlhšia ako Bone and Jab. Viac povrchu teda väčší dosah. Čepeľ je od päty do polovice lopatky konkávne z backhandu, čo prispieva k lepšej streľbe bekhendom. Ďalej je čepeľ veľa vybraná vo forhånd časti, čo Vám dáva super možnosti pri streľbe ťahom a príklepom. Čepeľ sa FatPipe naozaj podarila!

Za zmienku tiež stojí vynikajúcej technológie K.O.! K.O. systém znamená, že palica je vyrobená z karbónu a v najnamáhavejších mieste je vystužená skleneným vláknom. Toto vystuženie má za následok väčšiu penvost palice. Palica by sa Ti nemala tak ľahko zlomiť, je odolnejšia a pevnejšia. Vystuženiu nejnamáhavějšího miesta má, ale ešte ďalšie následok a to posunutie Kick Pointu nižšie. Palica je ťažšie u čepele a tento rozdiel dodáva strele väčšiu rýchlosť a razanciu! Palica Fat Pipe K.O. 26 Orange PWR je veľmi podarenú palicou, ktorá je ako stvorená pre strelca. Vďaka zvoleným technológiám tí palicu odpustí hociktoré chyby v technike.

Unihoc Player + RE7 SUPER TOP LIGHT 27 BLACK SMU

Limitovanú edíciu si pripravil aj Unihoc. Unihoc pokračuje vo svojej tradícii a pre vývoja svojich limitovaných edícií si vybral hráčov Rasmus Enström a Alexander Galante Carlström - jedny z najlepších hráčov sveta. Rasmus Enström si pre Teba pripravil limitovanú palicu hneď v štyroch variantoch. My sa spolu pozrieme na variant PLAYER + RE7 SUPER TOP LIGHT 27 BLACK SMU.

SUPER TOP LIGHT je označenie pre odľahčené hokejky. Pri výrobe palice sú používané špeciálne karbónové vlákna, vďaka ktorým je hmotnosť florbalky jedna z najnižších na trhu.

Táto palica je osadená čepeľou Player +. Player + je skvelá čepeľ nielen na střeby a center, ale tiež je vynikajúci na kontrolu lopty. Player + je oproti svojmu predchodcovi výrazne zosilnená na špičke. Prehnutie tejto čepele spojené s ľahko predzahnutá špičkou a nízkou hmotnosťou spôsobilo že sa čepeľ Player + stala jednou z najrozšírenejších čepeľou od Unihoc.

Pozrite sa na všetky varianty limitovanej edície RE7, nech máte z čoho vyberať!

Florbalová palica Unihoc EPIC GLNT TOP LIGHT II 26 SILVER SMU

Táto florbalová palica je výsledkom výberu technológie, čepele, omotávky i farieb už spomínaného hráča Alexandera Galante Carlströma. Pre tohtoročnú sezónu bude táto limitovaná edícia vo farebnom prevedení strieborná, růžuvá a čierna. Aj tu si môžete palicu z niekoľkých variantov. Alexander má variant palice s čelepí EPIC a z technológií TOP LIGHT II a alebo Composite. Palice sú k dostaniu vo flex 26 a alebo flex 30.

Florbalky s označením TOP LIGHT II patrí medzi tie odľahčené. Špeciálny karbón, ktorý sa používa pri výrobe tejto palice spôsobuje, že celková hmotnosť florbalky je výrazne nižšia, než u bežných palíc.

Označenie COMPOSITE znamená, že sa jedná o ťažšie palicu, zato veľmi odolnú proti zlomeniu. Ak ste hráč, ktorý nemá rád úplne ľahké palice, tahle variant je priamo pre vás.

Pri tejto palici nájdete čepeľ Epic. Jednu z novodobých čepeľou s najmodernejším dizajnom od Unihoc. Rám čepele zodpovedá klasickému tvaru u všetkých čepeľou Unihoc. Čepeľ má jasne označený prechod medzi mriežkami a rámom. Tento prechod prispieva ku vynikajúcej kontrole loptičiek. Cepl Epic je prehĺbená od špičky až po pätu. Prehĺbenie je výrazné, ale nie je tak výrazné ako u Cepl Unity. Toto ideálne prehĺbenie spôsobí, že Vám strely pôjdu samy!

Ukázali sme si 5 limitovaných palíc pre tohtoročnú sezónu. V prípade, že tí nestačí týchto 5 palíc, pozri sa na všetky limitovanej edície. Ak si s výberom nebudeš istý a budeš chcieť poradiť, neváhaj nás kontaktovať na e-mailovej adrese: info@eflorbal.sk , kde Ti veľmi radi poradíme;-)


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .