Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Floorbee PRO - revolúcia florbalových palíc!

17. 1. 2020, Thomas

Floorbee

Floorbee je spoločnosť plná úspešných bývalých i súčasných športovcov, ktorí veria, že špičkové vybavenie a špičkový šport patria k sebe. Znalosti a skúsenosti zo športu sú základným prvkom pre každodennú prácu tejto spoločnosti. Česká spoločnosť zaoberajúca sa vývojom florbalového vybavenia začala uvedením kvalitných florbalových loptičky »Bullet« a »Torpedo« vyrábaných špeciálnou technológiou, ktorá minimalizuje ich praskanie. Od svojho založenia ušlo Floorbee dlhú cestu a po viac, ako 10 rokoch testovania a skúseností s florbalovým prostredím, rozšírili svoju ponuku o kompletný brankárske vybavenie, Stickbag a Toolbag, oblečenie a florbalové doplnky. Dnes je Floorbee jedným zo špičkových výrobcov florbalového vybavenia, ktoré exportuje a predáva zákazníkom vo viac ako 60 krajinách po celom svete. Florbee znamená špičková kvalita, desing a inovácie, ktorú potvrdzuje certifikácia Medzinárodnej florbalovej federácie (IFF) vo Švédsku. Teraz je čas na niečo naozaj veľkého! S potešením oznamujeme príchod celkom novej rady špičkových palíc od spoločnosti Floorbee a tentoraz ide o tie najexkluzívnejšie modely!

PRO series

Čistý a priamy dizajn podčiarknutý matným prevedením ukazuje exkluzivitu tejto série. Shaft nie je preplácaný divokú farebnou kombináciou a ukazuje, že platí pravidlo: "Čím menej, tým lepšie!" Celá táto séria je inšpirovaná leteckými legendami spájajúcimi luxus a výkon. Floorbee postavilo túto sériu PRO na dvoch základných kameňoch - Falcon 26 PRO a Spitfire 29 PRO. Floorbee PRO je vybavené agresívny streleckú čepeľou JET - ľahko pred-zahnutou a konkávne čepeľou. konkávnosť začína nepatrne u pätky a plynule sa zväčšuje smerom ku špičke, čím sa zlepšuje manipulácia s loptičkou a zvyšuje rýchlosť streľby.

FLOORBEE Falcon PRO 26

Falcon PRO je séria palíc vyrobená podľa luxusného tryskového lietadla Falcon 7X. Ide o jedno z najluxusnejších obchodných prúdových lietadiel, ktoré poskytujú nielen super výkon, ale aj vynikajúci komfort a pohodlie. Presne toto stálo aj u vzniku palice Falcon PRO 26.

Falcon PRO 26 je profesionálny palica vyrobená zo 100% Carbonu! Jej váha je púhych 199 gramov! V pomere kvalita / cena neexistuje lepšie palicu!

Celkový dizajn Falcon PRO 26 pôsobí čistým dojmom. Lakovaná čierna matná palica je vo svojej vrchnej časti prerušená zeleným pruhom, nad ním nájdete meno palice z jednej strany a nápis Floorbee zo strany druhej. Rovnaké logo nájdete aj v spodnej časti palice, iba strany, kde sú logá umiestnené, sú opačné. Palica Falcon PRO 26 v nás zanecháva príjemný až upokojujúci vizuálny dojem. Vrchná časť shaftu nesie čiernu omotávku, zakončenou dizajnovú koncovkou s logom Floorbee.

Palica je osadená čepeľou JET - novinkou Floorbee pre sezónu 2020/2021. Čepeľ JET patrí medzi pred-zahnuté čepele a svojou univerzálnosťou bude vyhovovať naozaj každému! Svojou kvalitou patrí čepeľ JET medzi najlepšie čepele na trhu. JET vyniká svojím rebrovaním, ktoré je uprostred zúžené a postupne prechádza do zosilneného obvodového rebrovania. Na spodnej hrane je vrúbkovaná a to hlavne kvôli zníženiu povrchu trenia na hracom povrchu, čo má za následok prudšie a rýchlejšie streľbu. Toto vrúbkovanie zároveň napomáha kontrole loptičky, takže sa Tí už loptička nikdy pri streľbe neroztočí! Rebrovania u JET nie je zosilnené iba po obvode, ale aj na pätke, čo aj pri väčšom zaťažení spôsobí, že sa čepeľ neprehne a drží stále svoj tvar. Nemusíš sa teda báť do strely poriadne oprieť!

Falcon PRO 26 využíva vlastnosti Floorbee Tyre Sticky gripu. Profesionálny florbalové omotávky vyvinuté na základe viac ako 10 rokov skúseností. Omotávka výborne saje pot. Tyre grip je vyrobený za použitia najmodernejších techník, tak aby priniesla florbalistům maximálne pohodlie pri streľbe, prihrávkach a technických zručnostiach.

FLOORBEE SpitFire PRO 29

Spitfire PRO 29 je palica inšpirovaná legendárnym stíhacím lietadlom Spitfire LF Mk.IXC. Ten bol najlepším stíhacím strojom svojej doby, ktorý mal nezastupiteľnú úlohu počas druhej svetovej vojny.

Firma Supermarine (výrobca legendárneho stíhača) sa na začiatku zaoberala predovšetkým výrobou hydroplánov. Po prvej svetovej vojne sa stratégie firmy zmenila a začali sa orientovať na vojnové lietadlá. Supermarine postupne vyvinula niekoľko lietadla, než sa zrodil zrodil nápad spojiť to najlepšie zo všetkých lietadiel do jedného. Tým jedným sa stal práve legendárny Spitfire LF Mk.IXC.

Floorbee zvolil rovnaký postup. Ich vývojári a inžinieri začali s výrobou základných palíc, ktoré doviedli k dokonalosti, potom postupovali o triedu vyššie a vyššie, než sa dostali až k plne profesionálnym holím, ktoré dokážu konkurovať doterajším špičkám. Dokonca v niektorých parametroch je lepší.

Spitfire PRO 29 je profesionálna florbalová palica, ktorá je vyrobená z kombinácie Carbonu (95%) a špeciálneho druhu postupne skladaného skleného vlákna tak, aby sa dospelo k odolnému a zároveň ľahkému shaftu, jej váha je iba 203 gramov! Pred uvedením na trh bol Spitfire PRO 29 viac ako jeden rok testovaný českú florbalovú Superligy. V sezóne 2019/2020 sa Lukáš Pešat vďaka tejto palici stal neproduktivnějším hráčov superligového tímu Panthers Otrokovice.

Spitfire PRO 29 je vyrobený zo 95% Carbonu! Jej váha je púhych 203 gramov! V pomere kvalita/cena neexistuje lepšie palicu!

Rovnako ako Falcon PRO 26, tak i Spitfire PRO 29 je osadený čepeľou JET. S čepeľou JET sa Tvoje palicu zmení v ozajstnú streleckú zbraň a tie sa staneš pánom ihrisko! Čepeľ JET patrí medzi pred-zahnuté čepele, nie je zahnutá tak ako Hyper ale tiež nie je tak rovná ako napríklad čepeľ Player. Čepeľ JET so svojím zahnutím patrí na stred. Toto prehnutie pridáva čepeli na univerzálnosti, môžeš s ňou dobre nahrávať aj strieľať všetkými spôsobmi.

Pred začatím výroby sa čepeľ nepretržite 3 roky testovala najlepšími hráčmi slovenskej florbalovej superligy a čepeľ sa postupne upravovala do terajšej podoby podľa záťažových, výkonnostných, váhových a ďalších testov.

Vitajte v sérii PRO!


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .