Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Florbalový výpredaj 2020

5. 3. 2020, Thomas

Toto nie je Balck Friday, ale klasický výpredaj. Blíži sa koniec sezóny a s týmto koncom sezóny prichádzajú výpredaje. Nájdeš u nás teda hŕbu skvelých vecí za zaujímavé ceny.

Zone floorball HYPER Composite Light 29 white / red a Light 27 black

Prvé výpredajové florbalky sú Zone floorball Hyper Composite Light 29 white/red a Hyper Composite Light 27 black. Obe tieto palice zdobia čepeľ HYPER, nasledujúce úspešnú čepeľ ZONE FORCE. Oproti svojej predchodkyni má ešte viac vybranú forhendové stranu od pätky až ku špičke čepele, aby sa viac prejavili strelecké zručnosti. Tvar rámu čepele dáva hráčovi perfektnú kontrolu nad balónikom. Jedinou jej nevýhodou je strela príklepom a prihrávka backhandem. Ak pripočítame k tomu, že sú palice v kompozitu a majú tradičné perforovanou omotávku Opti, stáva sa z týchto palíc naozajstná strelecká zbraň!

V našom výpredaji zoženiete tieto palice s 25% zľavou!

Ak Ti nevyhovuje palicu z kompozitu, máme pre Teba HYPER AIRLIGHT 28 white/rainbow. florbalka vyrobenú zo 100% karbónu.

Zone floorball ZUPER AIR 31 blue/light turquoise

Palica Zuper Air 31 od Zone floorball je jednou z najlepších palíc v juniorských dĺžkach na trhu florbalových palíc. Kolekcia AIR Concept je určená pre mladých hráčov a hráčky, ktorí túžia hrať s výnimočnou palicou! Rad Air vsádza na neprekonateľnosť ľahkých palíc a nie je sa čomu diviť, pretože ľahká palica je veľmi dobre ovládateľná a umožňuje Tí preniesť väčšiu silu do Tvojej strely. Pridáš Ak k ľahkému shaftu ľahkú čepeľ z PP materiálu a odľahčenou omotávku Air Grip, získaš rýchlu a veľmi účinnú palicu, ktorá pozdvihne Tvoju hru na vyššiu úroveň.

Ak si fanúšik tejto palice, ale nepáči sa Ti modrá farba, kúp si Zone floorball ZUPER AIR 31 all red!

Zone floorball HYPER AIR SL 27 white/red(D+)

U Zone ešte chvíľu zostaneme. Ďalším hitom tohtoročnej sezóny bola palica Hyper Air SL 27 white/red (D+). Najľahší vyrobené shafty od značky Zone majú názov Superlight a sú vyrobené z najľahších karbónových vlákien. Tieto skvele vyvážené shafty sú ideálnou voľbou pre profesionálnych hráčov, ktorí držia palicu v ruke 3 a viackrát za týždeň. Táto 95% karbónová palica je opäť osadená čisto streleckú čepeľou Hyper. Táto čepeľ je skvelá na streľbu ťahom aj príklepom. Čepeľ má veľké predzahnutá a konkávnosť 10mm, čo je zo všetkých čepeľou Zone najviac. Toto predzahnutá má za následok, že strela backahandem je menej presná, ale to vynahradí čepeľ na forhånd strane, kde je jej presnosť 100%.

Je pre Teba strelecká čepeľ Hyper až moc konkávne a chceš skôr univerzálnejšie čepeľ. Čepeľ Maker je ako určená pre teba! Táto čepeľ je výsledkom evolučného vývoja v Zone floorball. Maker na nás pôsobí dojmom, ako by vývojári vzali najlepšie vlastnosti všetkých predchádzajúcich čepeľou a spojili ich v jednu.

Ak teda hľadáš ľahký shaft s univerzálnou čepeľou máme pre Teba Zone floorball MAKER AIR Superlight 27 black/hologram.

Ak Tí nevyhovuje farebná kombinácia týchto palíc, pozri sa na ďalšie zľavnené Superlight palice od Zone!

Unihoc EPIC Youngster 36 neon green/white

Uhihoc si pre najmenších pripravil sériu EPIC Youngster. Palice z tejto série kopírujú tie profesionálne, a tak dávajú možnosť aj mladým hráčom hrať s rovnakou palicou, akú používajú ich starší vzory. Jeden väčší rozdiel medzi Youngester a seniorskú palíc predsa len nájdeme - dĺžka čepele. Čepeľ EPIC Youngster je o 5mm kratšia ako čepeľ EPIC.Důvod k skráteniu ich, aby sa s ňou mladším hráčom lepšie hralo. Jej vlastnosti však zostali nedotknuté. Ak Ti nevyhovuje neónovo zelená farba, máme pre Teba Unihoc EPIC Youngster v ďalších farbách.

V našom výpredaji zoženiete tieto palice opäť s 25% zľavou!

Asics BLAST FF

Pánska halová obuv Asics Blast FF je špičkovou florbalovú/hádzanársku topánkou do haly. Je to jedna z vlajkových lodí Asics. Hodí sa najmä pre veľmi dynamické športy ako je florbal. Tento model má v názve FF. Toto FF znamená Flyt FOAM. Ide o materiál podošve, ktorý je až o 50% ľahší, než ostatné materiály. Vďaka tejto technológii topánka vo veľkosti 42,5 váži len 304 g, čo je super váha! Pamäťová pena na päte topánky je u Asics samozrejmosťou. Topánky majú tiež asymetricky riešené šnúrky, takže na nohe opravu sedí. Protišmyková podrážka zaručuje, že topánky sedí na ihrisko ako pribité.

V našom výpredaji zoženiete tieto topánky s 33% zľavou!

Od Asics máme vo výpredaji ešte topánky Asics Gel - Blade 7. Blade 7 Tí môžu ponúknuť rovnakú protišmykovú podrážku, aj pamäťovú penu v oblasti päty. Samozrejme aj Technológiu gel® pre tlmenie nárazov a skvelé odpruženie topánky.

V rámci výpredaje sa môžeš pozrieť na ďalšie zľavnenú sálová obuv!

Necy Bullet Pale Limited edition

Bullet je loptička so špeciálnym povrchom. Koncept loptičky Buller vychádza z golfovej loptičky. Vďaka testovanie aerodinamických vlastností a jeho vývoji je loptička rýchlejší a má lepšie odskok, než loptičky inej značky. Teraz Tí môžeme predstaviť Špeciálne Necy Bullet Pale limitovanú edíciu. Farby sú ilustratívne a v dôsledku charakteru výroby sa môže jednať o rôzne odtiene farieb - tzv. priecestné farby - kedy sa nabieha nová farba.

Loptičky sú v 100% kvalite, jedná sa iba o rôzne odtiene farieb! Nechceš kupovať loptičky po jednom kuse, kúp si náš výhodný set!

Nenašiel si nič v našom výpredaji, čo by sa Ti páčilo? Ale aj tak by si chcel kvalitné a zároveň lacnú florbalku? Pozri sa na palice od značky Floorbee.

Floorbee je jedným zo špičkových výrobcov florbalového vybavenia, ktoré exportuje a predáva zákazníkom vo viac ako 60 krajinách po celom svete. Florbee znamená špičková kvalita, desing a inovácie, ktorú potvrdzuje certifikácia Medzinárodnej florbalovej federácie (IFF) vo Švédsku. Floorbee prináša revolúciu vo florbalových paliciach! Nové radu špičkových palíc, ktoré sa svojou kvalitou vyrovnajú najlepším florbalkám na trhu za veľmi zaujímavú cenu. V pomere kvalita/cena neexistujú lepšie hole!

Floorbee - revolúcia florbalových palíc!

Čistý a priamy dizajn podčiarknutý matným prevedením ukazuje exkluzivitu týchto palíc. Shaft nie je preplácaný divokú farebnou kombináciou a ukazuje, že platí pravidlo: "Čím menej, tým lepšie!" Všetky tieto palice sú inšpirovaná leteckými legendami spájajúcimi luxus a výkon.

Floorbee uviedlo na trh hneď niekoľko sériu:

  • Séria Pro
  • Séria Hobby
  • Juniorská séria
  • Detská séria

Séria PRO

Séria PRO je postavená na dvoch základných kameňoch - Falcon 26 PRO a Spitfire 29 PRO. Floorbee PRO je vybavené agresívny streleckú čepeľou JET - ľahko pred-zahnutou a konkávne čepeľou. konkávnosť začína nepatrne u pätky a plynule sa zväčšuje smerom ku špičke, čím sa zlepšuje manipulácia s loptičkou a zvyšuje rýchlosť streľby.

Užij si výprodej 2020!


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .