Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Nová kolekcia Unihoc 2020/2021

17. 8. 2020, Thomas

Prichádza nová sezóna a Unihoc pre Teba pripravil množstvo zaujímavých noviniek! Najväčšou novinkou je nová kategorizácia palíc. Prvýkrát za viac ako desať rokov Unihoc uvádza na trh kategórie palíc založených na shaftoch miesto na čepeliach. Táto nová kategorizácia Tí ponúka skvelé možnosti vybrať si presne to, čo potrebuješ (shaft i čepeľ)!

Ďalšie SUPER novinkou sú úplne nové modelové rady SUPERSKIN a SUPERSHAPE. Ako čerešničku na torte nájdeš novú streleckú čepeľ ICONIC. Zaujímavé sú tiež novo prepracované modely obľúbených topánok U5 PRO MidCut. Všetko sa oveľa podrobnejšie dozvieš v tomto článku, tak pokračuj v čítaní, nech vieš, prečo bude táto sezóna super!

Unihoc ICONIC

Začneme hneď s tým najlepším! ICONIC je zbrusu nová čisto strelecká čepeľ od UNIHOC. Toto je najagresívnejší čepeľ zo všetkých Unihoc čepeľou! Pri konštrukcii tejto čepele sa Unihoc zameral na optimalizáciu streleckých vlastností palice.

Čepeľ má výraznú konkávnosť (9 mm) po celej hracej ploche. Začína hneď pri pätky a tiahne sa až ku špičke. Táto konkávnosť Tí zlepší ovládateľnosť lopty. Loptička Tí drží na čepeli ako prilepený. Zároveň Tí pridá ďalšie silu do Tvojej streľby!

Čepeľ má výrazne zosilnenú pätku, aby si sa do nej mohol poriadne oprieť. Pre zlepšenie ovládateľnosti loptičky je čepeľ výrazne predzahnutá Zahnutie začína hneď pri pätky, kde má 14 mm. Postupne sa zahnutie zvyšuje na 15 mm v prostrednej časti a špička sa znižuje na 13 mm.

SUPERSKIN

V tomto roku Unihoc predstavuje úplne novú modelovú radu pre ich elitnej palice v kategórii ľahkých shaftov a to rad SUPERSKIN. Unihoc prepracoval štruktúru svojich palíc tak, aby optimalizoval ich vyváženia a pevnosť. V tejto modelovej rade je najpodstatnejšie SBT - SOLID BALANCE TECHNOLOGY. Tento nový systém Tí poskytne dokonale vyvážené shafty vo všetkých hmotnostných kategóriách bez straty ich stability, sily a kvality.

Ďalšia technológia, ktorá sa skrýva v modelovom rade SUPERSKIN je Multilayer INTERLACE STRUCTURE. Toto je metóda usporiadanie vrstiev a vzorov uhlíkových vlákien čo najefektívnejším spôsobom . Optimalizuje rovnováhu a silu vo vzťahu k cieľovej hmotnosti shaftu. Rôzne usporiadanie uhlíkových vlákien sa používajú pre rôzne modely. Sila a hmotnosť sú jemne vyladené pridaním rôznych stupňov sklenených vlákien do konštrukcie. Pod technológiou Superskin teda nájdete palice v zložení:

  • MID 40% karbón / 60% sklené vlákna s váhou 215 - 230 g
  • REG 80% karbón / 20% sklené vlákna s váhou 215 - 225g
  • PRE 95% karbón / 5% sklené vlákna s váhou 210 - 215 g
  • MAX 100% karbón s váhou 205 - 210 g

ICONIC SUPERSKIN MID 30 white/red

ICONIC SUPERSKIN MID 30 je hlavný florbalka kategórie MID z novej modelovej rady SUPERSKIN. Táto palica obsahuje 40% karbón/60% sklené vlákna. Jedná sa o vynikajúci palica pre juniorov a alebo ženy, čomu zodpovedajú jej dĺžky 87 a 92 cm aj jej zloženie. Palica je ľahká (218 gramov vo veľkosti 87cm) a zároveň veľmi pevná, takže vydrží aj agresívnejšie hru. Ak pripočítame k tomu novú perforovanú omotávku SUPERSKIN a najagresívnejší streleckú čepeľ ICONIC, stáva sa z tejto palice naozajstná strelecká zbraň!

Unihoc EPIC SUPERSKIN REG 29 white/purple

Pre tých, ktorí chcú karbónovou palicu, ale majú strach, že 100% je moc krehká, si Unihoc pripravil palice v kategórii REGULAR. Ak by si chcel vidieť aj ostatní, pozri sa na všetky palice REGULAR. My sme si pre Teba vybrali EPIC SUPERSKIN REG 29 white/purple. Vďaka univerzálnosti čepele Epic táto palica padne všetkým typom hráčov, ako tým, čo si s loptičkou radi hrajú a chcú mať presné nahrávky, tak tým, ktorí majú v obľube rôzne varianty streľby. Keď k tomu pridáš odľahčenú omotávku SUPERSKIN a váhu palice 220g, dostaneš super palicu, ktorá Ti pomôže v každej situácii!

Ak chceš Top palica zo 100% karbónu, EPIC SUPERSKIN MAX 26 white/black je jasná voľba. Unihoc ju vyrába v dvoch variantoch - klasickú alebo odľahčenú Feather Light (FL).

Jediné, čo teraz musíš urobiť, je rozhodnúť sa, aké palici dáš prednosť!

SUPERSHAPE

Nová technológia vo výrobe lisovaných palíc. Táto séria je založená na AIR Moulding TECHNOLOGY. AMT technológia je umiestnenie karbónových vlákien do oceľové formy, ich zahriatie a tvarovanie následným vstrekovaním vzduchu. Takto môžete tvarovať shafty na veľmi špecifické tvary, ako je potrebné EDGE CURVE, HOCKEY a OVAL LIGHT. Tento nový technologický postup dáva Unihoc voľné ruky pri výrobe palíc s rôznym tvarom shaftu. Nájdete tu teraz shafty typu:

  • Bamboo
  • Edge Curve
  • Curve
  • Oval Light
  • Straight Edge
  • Hockey

Táto technológia sa vyznačuje zložením: 95% karbón/5% sklené vlákna a ich váha sa pohybuje v rozmedzí: 215 - 230g.

EPIC Straight Edge Supershape 26 black/turquoise

Úplnou novinkou pre tohtoročnú sezónu je Straight Edge. Ide o technológiu, ktorá využíva sploštenie palice. Toto sploštenie je oblasť umiestnená v spodnej časti palice na bekhendové strane priamo v časti, ktorá sa ohýba pri streľbe. V tejto plochej časti sú 2 pruhy s väčšou vrstvou materiálu. Celkové sploštenie aj tieto 2 pruhy zapríčiní rýchle vymršteniu palice smerom vpred, čo má za následok rýchlejšie a prudšie strelu!

Ako alternatinu k tejto palici si Unihoc pripravil ICONIC TITAN Straight Edge Supershape 29 white/blue - elitnej a kvalitné shaft vážiace vo veľkosti 96cm púhych 208 gramov. Rozdiel oproti predchádzajúcej variante je novinka pre tohtoročnú sezónu - strelecká čepeľ ICONIC z materiálu Titan PP.

SONIC Hockey Supershape 26 Black/Graphite

Ďalšou novinkou od Unihoc je SONIC Hockey Supershape 26 black/graphite. Jedná sa o úplne prvý palicu s hranatým (hokejovým) úchopom od Unihoc. Existuje niekoľko typov profilov florbalových palíc. Na každý tento typ si možno zvyknúť a neexistuje univerzálny odporúčania, ktorý profil je najlepší. Jedná sa vyložene o subjektívny pocit. Tento profil držanie si väčšinou vyberajú hráči prichádzajúci z hokejového prostredia. Na palici nájdeš spoľahlivú, univerzálna, ľahko ovládateľnú a skvelo vyzerajúci čepeľ Sonic.

TITAN SERIES

Unihoc nadväzuje na veľmi úspešnú modelovým radom TITAN SERIES minuloročnej sezóny. Vynikajúci dizajn, okamžite rozpoznateľný, čistý vzhľad, to je aj tohtoročný TITAN SERIES! Dizajn a farby vyzerajú tak elegantne, ako si na ne zvyknutý. Avšak aj tu nájdeš zopár noviniek. Predovšetkým u tejto série nájdeš palice s novou čisto streleckú čepeľou ICONIC. Ďalšou novinkou sú nové shafty, u ktorých Unihoc kombinuje prvky z už spomínaných nových modelových radov SUPERSKIN a s SUPERSHAPE.

EPIC TITAN SUPERSKIN REGULAR 26 black/graphite

Túto vynikajúcu palicu zdobia univerzálna čepeľ EPIC! Jedná sa o veľmi novodobú čepeľ s najmodernejším dizajnom, ku ktorému sa pridáva maximálnu funkčnosť. Epic ponúka skvelú kontrolu loptičky a taktiež strely Tí pôjdu samy od ruky. Táto čepeľ padne všetkým typom hráčom. Ak chceš vidieť viac florbaliek s touto čepeľou, pozri sa na všetky florbalky s čepeľou Epic.

EPIC TITAN SUPERSKIN REGULAR 26 v sebe kombinuje dokonalé vyváženie a pevnosť modelové rady SUPERSKIN a čepeľ z materiálu TITAN PP, čo je super pevný materiál čepele s nízkym trením proti povrchu podlahy. Tento materiál Tí prinesie lepší pocit z loptičky a zníženie hmotnosti čepele. Tvoje strely sa tak stanú rýchlejšie a presnejšie! Tak sa nezabudni pozrieť na novú TITAN SERIES!!

COMPOSITE SERIES

Pevné kompozitný palice sú kľúčom novej modelovej rady COMPOSITE SERIES. Tieto palice sú určené tým, ktorí požadujú pevnej a odolné palice, ktoré zároveň ponúkajú skvelí cit pre loptičku a vyznačujú sa trvalou kvalitou. Ako si sa mohol dozvedieť už na začiatku článku, nastavenie novej kolekcie Ti dáva možnosť vybrať si aj u kompozitových palíc medzi juniorskými aj seniorskými modely s rôznym flexom aj čepeľami vrátane úplne novej čepele ICONIC.

ICONIC Composite 28 white/black

Vlajkovou loďou COMPOSITE SERIES je práve táto palica! Vyrába sa v dĺžke 92, 96 a 100 cm. Jej váha vo veľkosti 96 cm je 245 gramov. Aby Unihoc vyhovel naozaj všetkým, nájdeš ju aj v odľahčenej variante s čepeľou PP. Palica je vybavená už spomínanú novú čepeľou ICONIC a nájdeš na nej omotávku Elite. Palica je vyrobená z 23% karbón/77% sklené vlákna.

Ak Ti nevyhovuje strelecká čepeľ ICONIC, nezúfaj, máme pre Teba EPIC Composite 26 black/white. Tú nájdeš aj vo veľkosti 104 cm. Potrebuješ o niečo mäkšie palicu? SONIC Composite 29 black/red je ako stvorená priamo pre Teba!

U5 PRO model topánok

Unihoc dizajnovo prepracoval modely topánok špeciálne vyvinutých pre florbalistu - U5 PRE MidCut. Tieto topánky Ti umožnia rýchly a výborný pohyb, ktorý je pre Teba kľúčový. Na všetkých častiach topánky je použitý tenký a ľahký materiál pre maximálne pohodlie chodidla. Podrážka je, ako u všetkých sáloviek Unihoc, od švajčiarskej značky SUP traction. Maximálne priľne k podlahe a nedochádza pri rýchlych zmenách pohybu k podkĺznutiu.

V prípade, že Ti nevyhovuje stredne vysoká topánka, pozri sa na topánky Unihoc s nízkym strihom. U nás si určite vyberieš!

Brankárske vybavenie INFERNO/KEEPER

V neposlednom rade stojí za zmienku brankárske vybavenie Inferno v novom bielo/neónovo červenom prevedení alebo potom brankárske vybavenie Keeper v čierno/bielom prevedení. Kvalita týchto produktov je na svetovej úrovni a patrí k tým najlepším, čo možno na trhu nájsť. Ako nohavice, tak dres krásne dýchajú, sú pohodlné a umožňujú tak profesionálny výkon.

Vaky, Batohy a tašky

Nové vaky, batohy a tašky sú vo veľmi atraktívnom čierno/bielom dizajne, kde je logo Unihoc zobrazené v bielej farbe. Jedná sa o veľmi kvalitné produkty, ktoré sú pohodlné na nosenie. Tašky sú tiež chytro navrhnuté pre efektívne užívanie a zároveň majú atraktívny dizajn. Čo nás najviac zaujalo je Stickbag Unihoc Stick cover ECO. Toto je vak na hokejky z recyklovaného polyesteru, šetrného k životnému prostrediu.

Druhý produkt, ktorý stojí za zmienku je Unihoc Backpack TACTIC (with stick holder) black/white - batoh, ktorý je vybavený špeciálnou vreckom, kam sa dá zasunúť florbalka. Batoh má špeciálnu vak chrániace omotávku florbalky.

Dnes sme si ukázali novú kolekciu od Unihoc. Ak ťa niečo zaujalo, ale nie si si istý, neváhaj nás kontaktovať na emailovej adrese: info@eflorbal.sk , kde Ti veľmi radi poradíme a spolu so pripravíme na novú sezónu! ;-)


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .