Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Nová kolekcia Zonefloorball 2020/2021

17. 8. 2020, Thomas

Prichádza nová sezóna Zonefloorball. Poď sa s nami pozrieť na hŕbu zaujímavých noviniek! Čistý a jednoduchý dizajn s dôrazom na logo je u Zonefloorball produktov už samozrejmosťou, takže sa nie je čomu diviť, že aj tohtoročná kolekcia je v znamení dizajnových zmien. Už na prvý pohľad nás zaujal transparentný (priehľadný) dizajn u vakov a batohov. Mimo túto novinku si Zonefloorball pripravil napríklad novú omotávku MONSTER2 v čiernej, šedej a bielej farbe.

Ďalšou novinkou je kolekcia palíc s názvom: PLAYER'S CHOICE a alebo tiež rozšírenie okruhu čepeľou, ktoré môžeš získať vo tvrdosti AIR HARD. Poďme sa na všetko pozrieť podrobnejšie!

PLAYER'S CHOICE (PC) EDÍCIA

Písmenká PC v názve palice značí tzv. Player 's Choice. Pre vytvorenie týchto palíc boli oslovení samotní hráči, aby vybrali ideálnu kombináciu čepele, shaftu a omotávky. Zonefloorball podľa ich priania vyrobil 3 palice. Všetky 3 palice majú najnovšie omotávku MONSTER2 a čepeľ v tvrdosti AIR HARD. V tejto kolekcii nájdeš:

Zone floorball MAKER AIRLIGHT 26 PC white/holographic

Palica AIRLIGHT je 100% karbónové tyč. AIRLIGHT tyč je ľahší ako palice Superlight. Zonefloorball najviac zapracoval na vyváženie palice, takže palice Airlight sú bezkonkurenčné vo svojej vyváženosti. Výrobca uvádza hmotnostnej kategórii u tyčí Airlight v rozmedzí 190 až 200g. Tejto hmotnosti je dosiahnuté odľahčeným karbónom, ktorý je tu použitý. Na palici nájdeš čepeľ Maker. Vývojári tejto čepele si dali záležať na tom, aby čepeľ vyhovovala všetkým typom hráčov, čo z nej robí niečo špeciálne. Čepeľ Maker je výsledkom evolučného vývoja čepeľou v Zone floorball. Maker na nás pôsobí dojmom, ako by vývojári vzali najlepšie vlastnosti všetkých predchádzajúcich čepeľou a spojili ich v jednu. Čo by sme ale mali ešte spomenúť je, že čepeľ Maker nie je tak strelecky založená, ako napr. Čepeľ Hyper a alebo Zuper, ale kladie dôraz na techniku, takže všetci technici si túto čepeľ veľmi obľúbi.

Ako ťažšie alternatívu vytvoril Zonefloorball treba Zone floorball MAKER AIR Light 29 black/red. Jedná sa o rovnako kvalitné palicu, len je o 30 gramov ťažší. Na druhú stranu je u tejto palice cena prijateľnejšie.

Ďalšie palíc z edície PLAYER'S CHOICE sú Zone floorball HYPER AIR SL ShotCurve 2.0° PC 27 all white a nebo Zone floorball MAKER AIR Superlight 26 PC NAKEDCARBON black/silver.

Všetky tri palice majú čepele vo tvrdosti Air HARD. To je nová tvrdosť čepeľou od Zonefloorball. Čepele Air Soft Feel vynikali svojou váhou, ale pri streľbe boli pre veľa hráčov mäkké, nedržali tvar a negatívne ovplyvňovali strely, zatiaľ čo PE HD sú zase príliš ťažké a tvrdé. Čepele vo tvrdosti Air HARD sú rovnako tvrdé ako PE HD a zároveň rovnako ľahký ako Air Soft Feel. Air HARD čepele Tí ponúkajú kompromis medzi spomínanými materiálmi a tým pádom Ti prináša ideálny variantu čepele.

Celá PLAYER'S CHOICE (PC) séria je veľmi podarená a s žiadnu z týchto palíc neurobíš chybu. Záleží len na tebe, ktorú si vyberieš!

MONSTR Composite

Pevné kompozitný palice a modelový rad COMPOSITE SERIES ponúka u Zonefloorball už overenú kvalitu. Palice z tejto série sú pre tých, ktorí požadujú pevné a odolné palice, ktoré zároveň ponúkajú skvelý cit pre loptičku a vyznačujú sa trvalou kvalitou. Absolútnym hitom minuloročnej sezóny sa stali práve palice z tejto kategórie. Konkrétne to boli palice:

Zonefloorball pokračuje v ich úspechu aj v tohtoročnej sezóne. Urobili iba niekoľko úprav. Predovšetkým vymenili streleckú čepeľ HYPER za univerzálneho MONŠTRÁ. Ďalšou zaujímavosťou u týchto palíc je RANDOM BLADE COLOR - náhodná farba čepele. Zone vybral čepele v niekoľkých farbách a nasadil ich na tieto palice, takže sa môže stať, že dostaneš palicu s inou farbou čepele, než uvidíš u nás na webe. Ktoré palice to sú, spoznáš jednoducho, majú v názve už spomínané: RANDOM BLADE COLOR.

Zone floorball MONSTR Composite Light 28 black/silver

Vlajkovou loďou tejto série je práve táto palica! Vyrába sa v dĺžke 92, 96 a 100 cm. Jej váha vo veľkosti 96cm je 224 gramov. Palica je osadená spomínanú čepeľou monštrami. Táto čepeľ je skôr technická - ocenia ju predovšetkým technici a hráči, ktorí majú radi presné prihrávky a streľbu príklepom. Navyše zosilnená pätka skvele stabilizuje čepeľ a Tvoje strely sú viac presné! Na palici nájdeš klasickú Zone omotávku ORIGINAL GRIP.

Alternatívou k tejto palici je o niečo tvrdší palicu Zone floorball MONSTR Composite 27 black/white (random blade color) a alebo naopak palicu vo flexi 29 mm Zone floorball MONSTR Composite 29 white/black (random blade color).

Brankářské vybavení GOALIE PRO

V neposlednom rade stojí za zmienku brankárske vybavenie GOALIE PRO. Vybavenie pre gólmanov vytvorené gólmanov. Táto nová edícia odkazuje na úspešnú kolekciu minuloročnej sezóny BLACK/RED. Zonefloorball uvádza túto kolekciu ako odpoveď pre gólmanov, ktorí žiadajú to najlepšie. Nová edícia má tie najlepšie prvky, ako je napríklad Cordura a Coolmax. Celá edícia PRO má tiež úplne nový strih. GOALIE PRO je väčší, širší a viac vypolstrované než predtým. Coolmax je pridaný na celej zadnej strane dresu pre lepšie prúdenie vzduchu a pre lepšie pokrytie je ramenné polstrovanie väčšia než predtým. Ide o absolútnu špičku v brankárskom vybavenia od Zonefloorball.

SEETHROUGH SERIES

Ďalšou novinkou je už spomenutá kolekcia transparentných doplnkov. Pod sloganom: "Nebojíš sa ukázať, čo skrývaš pod škrupinou?" si Zonefloorball pripravil doplnky, ktoré sú priehľadné. Ide predovšetkým o:

Zone floorball Trainer LIGHTWEIGHT

Zonefloorball predstavuje v tohtoročnej sezóne 2020-2021 štýlové topánky ľahké ako pierko. Topánky majú vrchnú časť z príjemnej tkaniny a nebojí sa pranie v práčke. Topánky sú štýlové v krásnom dizajne, ale rozhodne to nie sú topánky na hranie. Poslúži Tí skôr na každodenné nosenie, prípadne pre ľahkú rozcvičku. Ak hľadáš topánky, na ktoré sa môžeš pri hre spoľahnúť, pozri sa na našu ponuku kvalitnej sálové obuvi.

Dnes sme si ukázali novú kolekciu od Zonefloorball. Ak ťa niečo zaujalo, ale nie si si istý, neváhaj nás kontaktovať na emailovej adrese: info@eflorbal.sk , kde Ti veľmi radi poradíme a spolu so pripravíme na novú sezónu! ;-)


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .