Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Exel je späť!

7. 12. 2020, Thomas

Prvý florbalové palice značky EXEL uvideli svetlo sveta už v roku 1993. Exel si rýchlo osvojil zručnosti pre výrobu florbalového vybavenia a postupne sa začal stávať jednou z popredných značiek. Bohužiaľ, ako sa stáva firma zmenila majiteľa, zmenila sa vízie firmy a to negatívne ovplyvnilo aj nás florbalové fanúšikov. Nedávno EXEL zmenil majiteľa znova. Tento nový majiteľ sa rozhodol pokračovať tam, kde pôvodné značka skončila, a tak Ti dnes môžeme predstaviť tohtoročnú kolekciu plnú noviniek!

ČEPEĽ E-FECT

Úplne nová špičková čepeľ vyrobená vo Fínsku je navrhnutá tak, aby spĺňala požiadavky moderného štýlu hry. Strieľaj presne a efektívne. Čepeľ má konkávnosť 8,5 mm a vysokú mieru predzahnutá. Táto vysoká konkávnosť, Ti pomôže pri strele ťahom a tiež Ti pomôže s kontrolou loptičky. Ide o najviac zahnutú čepeľ od značky Exel. Vďaka svojej konštrukcii je čepeľ vhodná pre sťahovačky, dribling a otočky. E-Fect je jedna z najmodernejších čepeľou na trhu.

Exel zredukoval materiál potrebný na výrobu, a tak vytvoril čepeľ s váhou 79 gramov. Čepeľ má iba rebrá s minimálnym vystužením. Z týchto dôvodov má čepeľ o 20% menší odpor vzduchu, čo má za následok rýchlejšie strely. Nová čepeľ od Exel má vynikajúce vystuženie v pätke čepele. Takže sa môžeš do strely poriadne oprieť!

Čepeľ je do 2/3 svojej dĺžky rovná ohýba sa až jej špička. Práve kvôli tomuto predzahnutá môžeš čepeľ používať ako na streľbu forhånd, tak i backhandem. Čepeľ E-Fect je vhodná pre "playermakery" - rozohrávača, ktorí používajú obe strany čepele. E-Fect je vynikajúci na streľbu ťahom, ale horšie na streľbu príklepom.

EXEL AIR CHAMELEON

Ďalšou novinkou je čepeľ AIR, respektíve chameleón varianty čepele AIR. Táto nová varianta čepele AIR má na svojom povrchu použitie UV kontrastný materiál, ktorý reaguje na UV žiarenie zmenou farby - na slniečku zmení farbu z biela na červenú / modrú. Preto je v názve čepele slovo "CHAMELEON".

EXEL E-LITE WHITE 2.6 ROUND MB

Dosť bolo čepeľou, ideme sa pozrieť na novinky v kategórii florbalové palice a začneme hneď s tým najlepším! EXEL E-LITE WHITE 2.6 ROUND MB je najľahší palicu od Exel a zároveň najväčšie tohtoročné novinka. Florbalová palica váži iba 185 gramov a nájdeš ju vo tvrdosti 26 mm. E-Lite sa radí na trhu medzi ľahké a odolné palice. Palica je dokonale vyvážená! Vďaka tomu je ovládanie loptičky plynulé a zábavnejšie. Shaft je vyrobený z prvotriednych uhlíkových vlákien. Unikátna kombinácia ľahkých komponentov je naozaj niečím zvláštnym, čo inde nenájdete. Palica je vybavená už spomínanú novú čepeľou E-FECT.

Ako alternatinu k tejto palici si Exel pripravil palicu EXEL E-LITE WHITE 2.9 ROUND MB. Táto mäkšie verzia sa vyrába vo veľkostiach 96 a 101cm. Nezabudni, že ju nájdeš tiež v oválu.

EXEL IMPACT

Ďalšia nová modelová rada, ktorá obsahuje elitnej 100% karbónové palice je rad IMPACT. Exel prepracoval štruktúru svojich palíc tak, aby optimalizoval ich vyváženia a pevnosť. V tejto modelovej rade je najpodstatnejšie MPRF TECHNOLOGY. Tento nový systém konštrukcie palíc Tí poskytne dokonale vyvážené shafty vo všetkých hmotnostných kategóriách bez straty ich stability, sily a kvality.

V tyči MPRF sa drasticky zmenil spôsob uloženia uhlíkových vlákien. Diagonálne rovnobežná rebrá vedú k tesnému a kompaktnému výsledku, čo znamená viac sily a vytrvalosti. Navyše tento spôsob skladania karbónových vlákien je dobre viditeľné a tvorí zaujímavý dizajnový prvok palíc.

EXEL IMPACT BLACK 2.9 ROUND MB

Vlajkovou loďou IMPACT SERIES je práve hokejka EXEL IMPACT BLACK 2.9 ROUND MB! Vyrába sa v dĺžke 96 a 101 cm. Jej váha vo veľkosti 96 cm je 214 gramov. Vynikajúci váhu dopĺňa fakt, že sa jedná o jednu z najodolnejších karbónových palíc na trhu. Pre tento rok Exel túto palicu osadil novú streleckú čepeľou E-FECT. Skvelú správu máme aj pre hráčov, ktorým okrúhle držanie príliš nesedí. EXEL IMPACT BLACK 2.9 ROUND MB nájdeš aj v oválne verzii.

Ako tvrdšie alternatívu vytvoril Exel palicu EXEL IMPACT BLACK 2.6 103 DROP OVAL MB. Jedná sa o rovnako kvalitné palicu, len sa zatiaľ vyrába len v oválu a v dĺžke 103cm. Tak sa na ňu nezabudni pozrieť!

EXEL X-PLAY

X-Play je pravdepodobne najznámejší produkt od Exel. Osvedčený výkon a vynikajúcu spoľahlivosť urobili z tejto hokejky veľmi obľúbený produkt. Kombinácia dôveryhodných a populárnych súčastí s nadčasovými farbami EXEL, to je to, o čom je X-Play. Palica je vyrobená zo špeciálnej zmes karbónu a sklených vlákien. U tejto technológie je kladený vysoký dôraz na postupné skladanie a smerovanie jednotlivých vrstiev tak, aby bola palica odolná voči "sekancům" a nárazom. Táto kombinácia robí palice ľahké a zároveň pevné. Hole s touto technológiou sú ľahké, vysoko odolné a majú dlhú životnosť. Tohtoročný X-Play je založený na 2 paliciach:

Obe palice sú veľmi podobné, obe nájdeš aj v oválne verzii. Jediný rozdiel je len v dĺžkach a samozrejme v ich tvrdostiach. 29-tka sa vyrába vo veľkostiach 96 a 101cm, oproti tomu 26-tku si môžeš kúpiť iba vo veľkosti 101cm. Palice sú osadené čepeľou X-Blade! X-Blade je novodobá čepeľ s moderným dizajnom a maximálnou funkčnosťou. X-Blade ponúka skvelú kontrolu loptičky a taktiež strely Tí pôjdu samy od ruky. Táto čepeľ padne všetkým typom hráčom. Ak chceš vidieť viac florbaliek s touto čepeľou, pozri sa na všetky florbalky s čepeľou X-Blade.

Ak Ti nevyhovuje univerzálny čepeľ X-Blade, nezúfaj, máme pre Teba EXEL A-GAME WHITE-ORANGE 2.6 ROUND SB Ak potrebuješ mäkšie palicu pozri sa na EXEL A-GAME WHITE-ORANGE 2.9 101 ROUND SB!

Brankářské vybavení EXEL

V neposlední řadě stojí za zmínku brankářské vybavení TORNADO GOALIE GEAR. Brankářské vybavení TORNADO je velice komfortní a odolné profesionální brankářské vybavení, které Ti pomůže i při nejtěžších zápasech a trénincích. Řada TORNADO je pevně prošívaná, což zvyšuje její výdrž a životnost. Opticky brankáře zvětšují. Přitom je velice pohodlná a zároveň komfortní při chytání. Najdeš zde několik velmi užitečných vychytávek, které zvyšují dobrý pocit při chytání a zároveň umožňují plně se soustředit na Tvůj výkon. Kalhoty krásně dýchají, jsou pohodlné a umožňují tak profesionální výkon.

Vaky, Batohy a tašky

Exel si pro Tebe v letošní sezóně připravil hned rovnou 2 série florbalových vaků, tašek a batohů:

GLORIOUS BAG LINE je ve velmi atraktivním černo/šedém designu, kde je logo EXEL zobrazeno v šedé barvě. Oproti tomu STREET BAG LINE má živější design, což je způsobeno především ostrou žlutou barvou v logu EXEL. V obou případech se jedná o velmi kvalitní produkty, které jsou pohodlné, efektivní a splňují přesně to, co od florbalových vaků, tašek a batohů očekáváš!

Dnes jsme si ukázali novou kolekci od EXEL. Pokud tě něco zaujalo, ale nejsi si jistý, neváhej nás kontaktovat na emailové adrese: info@eflorbal.sk , kde Ti velmi rádi poradíme!


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .