Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Nová kolekcia OxDog 2022/2023

23. 9. 2022, Thomas

V minulých článkoch sme si predstavili novinky pre tohtoročnú sezónu od Exel, Unihoc a Zonefloorball. Ak si ich ešte nečítal pozri sa na báš blog. Teraz je čas pozrieť sa na to, čo si pre Teba pripravil OxDog. Už od začiatku svojho pôsobenia na florbalovom trhu sa OxDog riadi mottom: "Performance for everyone!" OxDog si dáva za svoj cieľ priniesť výrobky, ktoré budú dokonalú rovnováhu medzi technológiami a funkčnou výkonnosťou. Záleží im na každom detailu, pretože každá maličkosť sa počíta! Teraz už sa ale poďme pozrieť, čo je v tohtoročnej sezóne nové!

ČEPEL FSL (FASTSHOOTLIGHT) CARBON 2

Florbalová čepeľ Oxdog FSL (FASTSHOOTLIGHT) je presne to, čomu sa hovorí, ľahká čepeľ. Jej váha je iba 68 gramov. Ale dôraz je samozrejme kladený nielen na váhu, čepeľ FSL (FASTSHOOTLIGHT) je tiež vynikajúca v ovládaní loptičky. Koniec koncov, práve preto bola vytvorená. Oxdog FSL (FASTSHOOTLIGHT) má konkávnosť 9.5 mm. Dutina sa tiahne rovnomerne od pätky až k vrcholu. Celá čepeľ je tiež predzahnutá. Toto predzahnutie začína tesne pred prostredným rebrom a ide smerom k špičke čepele. Špička sa potom veľmi výrazne stáča dovnútra a dole.

Rebrovanie, rovnako ako spodná hrana a špička je prevzaté z Oxdog OptiLight. Najmä rebrovanie v pätke av spodnej časti čepele. Vďaka tomu, že dutina na FSL je o niečo väčšia, než u čepele OptiLight, je manipulácia s loptou ďaleko jednoduchšia a presnejšia. Už spomínané rebrovanie dodáva čepeli vysokú tuhosť, vďaka ktorej čepeľ dokáže dobre prenášať energiu do loptičky a zároveň Ti poskytne vysoko presnú streľbu. Strely sú teda rýchle a presné!

Čepeľ FSL vyniká hlavne svojou váhou. FSL je ľahká, tuhá čepeľ a dokonale s ňou ovládneš loptičku. Iba 68 gramov z nej robí jednu z ľahších čepelí od značky OXDOG. Ide o veľmi predzahnutú čepeľ s vysokou konkávnosťou. Má pevnú pätku a dobre tvarovateľnú špičku, takže ide dobre zahnúť podľa potrieb hráča. Čepeľ by sme odporučili hráčom, ktorí sa radi hrajú s loptičkou a predovšetkým strelcom ťahom.

OxDog FSL (FASTSHOOTLIGHT) Carbon 2 je prvá dvojitá karbónová čepeľ v histórii! Pokiaľ nie si fanúšik karbónu v čepeli, nájdeš aj jej alternatívu OXDOG FSL (FASTSHOOTLIGHT) CARBON s jedným karbónom, prípadne OXDOG FSL (FASTSHOOTLIGHT) úplne bez karbónu.

Séria palíc ULTIMATELIGHT HES

Začneme s tým najlepším - sériou palíc ULTIMATELIGHT HES. Toto je označenie jednej z najvyšších tried palíc od OxDogu. Shafty ULTIMATELIGHT HES sú vyrobené z prémiového a zároveň najľahšieho karbónu – HighPressure carbon. Na dosiahnutie čo najnižšej váhy je u týchto palíc použitý odľahčený špunt, omotávka a ľahká čepeľ. Palice ULTIMATELIGHT sú jedny z najľahších florbalových palíc na svete. Florbalky ULTIMATELIGHT nemajú vo florbalovom svete konkurenciu a sú určené priamo pre hráčov, ktorí chcú skrátka to najlepšie!

OXDOG ULTIMATELIGHT HES 27 CO ROUND MBC2

OXDOG ULTIMATELIGHT HES 27 CO ROUND MBC2 je hlavnou florbalkou z ULTIMATELIGHT HES série! Jedná sa o top palicu od OXDOGU. Palica je veľmi ľahká, vo veľkosti 96 cm má iba 181 gramov. Vyrába sa v dĺžke 96 a 101 cm v tvrdosti 27 mm. Florbalka s flexom 27 mm sa stále radí medzi stredne tvrdý shaft. Tento flex by sme odporučili pokročilým hráčom. Novo túto palicu nájdeš aj vo variante OVAL.

Palice ULTIMATELIGHT HES sú stavané pre extrémne rýchlu hru. Tieto palice sú tie najľahšie a zároveň jedny z najpevnejších karbónových palíc.

Čo je však na tejto palici vynikajúca, je jej čepeľ. Čepeľ FSL (FASTSHOOTLIGHT) CARBON 2 je strelecká a vďaka svojej konštrukcii Ti pomôže ako so streľbou zápästím, príklepom, tak aj backhandom. Doporučujeme ju všetkým hráčom, ktorí si potrpia na prudké a pohotové strely.

Séria palíc HYPERLIGHT HES

Aj tu OxDog pokračuje v tvorbe svojich najobľúbenejších paliciach. OXDOG HYPERLIGHT HES 27 BK ROUND MBC je jedna z najľahších palíc od OxDogu a zároveň najväčšia tohtoročná novinka v tejto sérii. Florbalová palica váži iba 183 gramov a nájdeš ju v tvrdostiach 26, 27, 29 mm. HYPERLIGHT HES sa radí na trhu medzi ľahké a odolné palice. Palica je dokonale vyvážená! Vďaka tomu je ovládanie loptičky plynulé a zábavnejšie. Shaft je vyrobený z prvotriednych karbónových vlákien. Unikátna kombinácia ľahkých komponentov je naozaj niečím zvláštnym, čo inde nenájdete. Palice sú vybavené už spomínanou čepeľou Optilight Carbon.

Séria palíc ULTRALIGHT HES

OxDog nadväzuje aj na veľmi úspešnú sériu palíc - Ultralight HES. Vynikajúci dizajn, okamžite rozpoznateľný, čistý vzhľad, to je aj tohtoročná Ultralight HES séria! Dizajn a farby vyzerajú elegantne, tak ako si na ne zvyknutý. Avšak aj tu nájdeš pár noviniek. Predovšetkým u tejto série nájdeš palice v bielych farbách doplnených o decentné oranžové/čierna prvky.

OXDOG ULTRALIGHT HES 27 WT ROUND MBC2

Túto vynikajúcu palicu zdobí čepeľ FSL (FASTSHOOTLIGHT) CARBON 2. Jedná sa o veľmi novodobú čepeľ s najmodernejším dizajnom, ku ktorému sa pridáva maximálna funkčnosť. Ako si sa už mohol dočítať - Táto čepeľ padne všetkým typom hráčom. Pokiaľ Ťa zaujala a chceš vidieť viac florbaliek s touto čepeľou, pozri sa na všetky florbalky s čepeľou FSL Carbon 2.

Pokiaľ potrebuješ mäkšiu palicu, OxDog si pre Teba pripravil palicu OXDOG ULTRALIGHT HES 29 WT ROUND MBC2. Skvelú správu máme aj pre juniorských hráčov. OXDOG ULTRALIGHT HES 27 WT ROUND MB nájdeš aj v juniorskej verzii. Jedná sa o veľkosti 92 cm. Táto veľkosť je samozrejme s väčším flexom (31 mm), takže sa nemusíš báť, že by na Teba boli príliš tuhé. Ako vidíš, palice Ultralight sú naozaj pre každého!.

Séria palíc VX HES

VX HES je označenie odľahčených palíc od OxDogu. Shafty VX HES sú vyrobené z prémiového karbónu. Aj keď tento prémiový karbón dokázal znížiť váhu palíc, ich váha sa pohybuje okolo +/- 230 gramov. Na druhú stranu ich vyváženie a predovšetkým odolnosť je vynikajúca. Shafty VX HES Ti poskytnú dokonalú rovnováhu, tvrdú a presnú strelu a predovšetkým skutočne vysokú odolnosť. Základný rozdiel tohto radu oproti ostatným radom je technológia: TRIAD-X shaft - špeciálny profil shaftu. Nejedná sa o profil držania, ale o tvar shaftu medzi čepeľou a omotávkou. Triad shaft je shaft v tvare trojuholníka s lisovaným tvarom X. Takto tvarovaný shaft je podľa výrobcu viac odolný a ponúka Ti väčšiu rýchlosť palice = prudšie strely!

Keďže sa jedná o novú kategóriu palíc, nájdeš tu iba 2 palice: OXDOG VX HES 27 MM ROUND MBC a jej oválnu verziu: OXDOG VX HES 27 FP OVAL MBC.

Sense HES & Light

Sense HES je označenie odľahčených 100% karbónových palíc od OxDogu. Shafty Sense HES patrí medzi odľahčené palice, aj keď je ich váha skôr v strednej váhovej kategórii. Ako už názov napovedá, je táto palica postavená prevažne na technológii HES. HES – čiže HIGH ENERGY SHAFT. Jedná sa o unikátnu kombináciu technológií palice, ktoré Ti prinášajú extrémne ľahkú, vysoko pevnú a zároveň rýchlejšiu florbalku, než je klasická palica. Novinkou v tejto sérii palíc je OXDOG SENSE HES 29 TB ROUND MB

Séria palíc Fusion & Fusion Light

Aj tento rok nájdeš u OxDog jednu z najobľúbenejších sérií palíc - predovšetkým v hobby športe. Hole Fusion stavia na pevných základoch rokmi prevereného shaftu, ktorý dopĺňajú o streleckú čepeľ AVOX. A pretože sa jedná o stálice, nie sú tu potrebné žiadne nové technológie, takže OxDog pridáva iba nové farebné kombinácie. OXDOG FUSION LIGHT 27 WT OVAL MB vsádza na vynikajúci, okamžite rozpoznateľný a čistý dizajn, ktorý urobí radosť každému hráčovi.

Ako alternatívu k tejto palici si OxDog pripravil palicu OXDOG FUSION LIGHT 23 WT OVAL MB. Prípadne sa môžeš pozrieť na minuloročnú kolekciu, ktorá túto palicu v inom dizajne obshovala tiež.

Dnes sme si ukázali novú kolekciu od OxDog. Ak ťa niečo zaujalo, ale nie si si istý, neváhaj nás kontaktovať na emailovej adrese: info@eflorbal.sk , kde Ti veľmi radi poradíme!


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .