Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Nová kolekcia Exel 2022/2023

1. 9. 2022, Thomas

Je to rok, čo Exel prišiel s novinkami ako je čepeľ E-Fect, séria palíc Elite a ďalšie. Tento rok pokračuje tam, kde vlani skončil – v tom najlepšom. Hlavné novinky kolekcie 22/23 sú: séria palíc E-Fect, vylepšené výrobné postupy u palíc Shock Absorber, florbalové tašky a ďalšie vybavenie. Poďme sa teraz pozrieť na tohtoročnú kolekciu plnú noviniek!

Séria palíc E-Fect

Shaft E-Fect je dokonalá strelecká palica. Úplne nová ľahká palica má novú silnejšiu konštrukciu shaftu 1K, ktorá generuje väčší výkon ako tradičné odľahčené palice. Výsledkom je efektívnejšia streľba. Oválna verzia má úplne nový pásik Airlight EVA, ktorý optimalizuje Tvoj úchop a ovládanie palice. Prirodzene sú palice v tejto sérii vybavené najmodernejšou čepeľou na trhu E-Fect, a ľahkou omotávkou E-Lite. Všetko je zavŕšené veľmi atraktívnym vzhľadom. Vlajkovou loďou tejto novej série je EXEL E-FECT BLACK 2.6 ROUND MB a áno, nájdeš aj jej oválnu verziu.

Ako alternatívu k tejto palici si Exel pripravil palicu EXEL E-FECT WHITE 2.9 ROUND MB. Táto mäkšia verzia sa vyrába vo veľkostiach 96 a 101cm. Nezabudni, že aj túto florbalku nájdeš v ovále.

Séria palíc SHOCK ABSORBER

Pre sezónu 21/22 vytvoril Exel kompletnú sadu nových vysoko kvalitných komponentov a spojil ich do jednej jedinečnej palice. Každá časť produktu je niečo, čo ste ešte nikdy nevideli. Výsledkom je séria prvotriednych palíc so špičkovými výkonovými atribútmi navrhnutými práve pre Teba. Hole majú úplne novú konštrukciu tyče pre viacúčelový herný štýl. Či už si kreatívny hráč alebo strelec, tieto palice sú pre Teba perfektné. Nízka hmotnosť 100% karbónovej tyče vytvára extrémne citlivý úchop v kombinácii s vysokou odolnosťou.

Presne tieto palice sa stali najrýchlejšími a najpresnejšími palicami vo florbale, tak ich Exel uvádza aj v tohtoročnej kolekcii. Shock Absorber palice majú ľahkú a všestrannú čepeľ Air a lepivú omotávku Rival. Za skúšku stojí predovšetkým palica EXEL SHOCK ABSORBER BLACK 2.6 ROUND MB, ktorú taktiež nájdeš aj v oválnej verzii..

Pokiaľ sa ti páčil viac dizajn minuloročnej kolekcie, treba EXEL SHOCK ABSORBER BLACK 2.9 ROUND MB 21/22, tak nezúfaj, stále je skladom. Navyše je za parádnu cenu.

Séria palíc E-LITE

Aj tu Exel pokračuje v tvorbe svojich najľahších palíc. EXEL E-LITE WHITE 2.6 ROUND MB je najľahšia palica od Exel a zároveň najväčšia tohtoročná novinka v tejto sérii. Florbalová palica váži iba 185 gramov a nájdeš ju v tvrdosti 26 mm. E-Lite sa radí na trhu medzi ľahké a odolné palice. Palica je dokonale vyvážená! Vďaka tomu je ovládanie loptičky plynulé a zábavnejšie. Shaft je vyrobený z prvotriednych karbónových vlákien. Unikátna kombinácia ľahkých komponentov je naozaj niečím zvláštnym, čo inde nenájdete. Palica je vybavená už spomínanou čepeľou E-FECT.

Ako alternatívu k tejto palici si Exel pripravil palicu EXEL E-LITE WHITE 2.9 ROUND MB. Prípadne sa môžeš pozrieť na minulú kolekciu, ktorá túto palicu v inom dizajne obshovala tiež.

EXEL X-PLAY

X-Play je pravdepodobne najznámejší produkt od Exel. Osvedčený výkon a vynikajúcu spoľahlivosť urobili z tejto palice veľmi obľúbený produkt. Kombinácia dôveryhodných a populárnych súčastí s nadčasovými farbami EXEL, to je to, o čom je X-Play. Palica je vyrobená zo špeciálnej zmesi karbónu a sklených vlákien. Pri tejto technológii je kladený vysoký dôraz na postupné skladanie a smerovanie jednotlivých vrstiev tak, aby bola palica odolná voči “sekanciám” a nárazom. Táto kombinácia robí palice ľahké a zároveň pevné. Palice s touto technológiou sú ľahké, vysoko odolné a majú dlhú životnosť.

Tohtoročný X-Play je založený na palici EXEL X-PLAY WHITE 2.6 ROUND SB v rôznych tvrdostiach. Nájdeš tu teda:

BRANKÁRSKE VYBAVENIE EXEL

V neposlednom rade stojí za zmienku brankárske vybavenie ELITE GOALIE GEAR. Brankárske vybavenie ELITE je veľmi komfortné a odolné profesionálne brankárske vybavenie, ktoré Ti pomôže aj pri najťažších zápasoch a tréningoch. Rad ELITE je pevne prešívaný, čo zvyšuje jej výdrž a životnosť. Opticky brankára zväčšujú. Pritom je veľmi pohodlná a zároveň komfortná pri chytaní. Nájdeš tu niekoľko veľmi užitočných vychytávok, ktoré zvyšujú dobrý pocit pri chytaní a zároveň umožňujú plne sa sústrediť na Tvoj výkon. Nohavice krásne dýchajú, sú pohodlné a umožňujú tak profesionálny výkon.

Prípadne sa môžeš pozrieť na vybavenie TORNADO GOALIE GEAR. - hobby verzia profesionálneho vybavenia ELITE. Kvalita oboch radov je rovnaká, iba hobby verzia nemá tak prepracovaný dizajn ako verzia PRO.

VAKY, BATOHY A TAŠKY

Nové vaky, batohy a tašky sú vo veľmi atraktívnom čierno/bielom dizajne, kde je logo Exel zobrazené v bielej (holografnej) farbe. Ide o veľmi kvalitné produkty, ktoré sú pohodlné na nosenie. Tašky sú tiež múdro navrhnuté pre efektívne používanie a zároveň majú atraktívny dizajn. Čo nás však najviac zaujalo je EXEL RE2 STICKBAG BLACK a celá RE2 kolekcia - štýlové a funkčné vaky a tašky vyrobené z recyklovaného materiálu (RPET 82%).

Dnes sme si ukázali novú kolekciu od EXEL. Ak ťa niečo zaujalo, ale nie si si istý, neváhaj nás kontaktovať na emailovej adrese: info@eflorbal.sk , kde Ti veľmi radi poradíme!


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .