Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Ochutnávka nová kolekcia OxDog 23/24

17. 3. 2023, Thomas

S veľkým potešením Ti prinášame článok o novinkách OxDog na sezónu 2023/2024, ktoré teraz môžeš nájsť u nás na e-shope. OxDog je jedným z najuznávanejších výrobcov florbalového vybavenia na trhu a každú sezónu nás prekvapuje svojimi inovatívnymi produktmi.

V tohtoročnej sezóne sa značka OxDog zamerala na vývoj technológií a materiálov, aby Ti mohla ponúknuť vybavenie najvyššej kvality a prispôsobiť sa Tvojim potrebám na ihrisku. A práve tieto novinky teraz ponúkame na našom e-shope.

Naša ponuka noviniek zahŕňa nové druhy palíc, rukavíc, chráničov a ďalšieho príslušenstva, ktoré Ti pomôžu zvýšiť Tvoje výkony na ihrisku. Môžeš si vybrať z mnohých rôznych modelov palíc s rôznymi čepeľami, ktoré sú vyrobené z ľahkých a pevných materiálov a ponúkajú tak maximálnu kontrolu nad loptičkou.

Veríme, že naša ponuka noviniek Ťa zaujme a pomôže Ti dosiahnuť lepšie výkony na ihrisku. Tieto novinky od značky OxDog budú čo nevidieť skladom na našom e-shope. Nechaj si ujsť túto skvelú príležitosť vybrať si to najlepšie!

Séria palíc HYPERLIGHT HES

OxDog pokračuje v tvorbe svojich najobľúbenejších palíc. OXDOG HYPERLIGHT HES 27 BR ROUND MBC je jedna z najľahších palíc od OxDogu a zároveň najväčšia tohtoročná novinka v tejto sérii. Florbalová hokejka váži iba 183 gramov a nájdeš ju v tvrdostiach 26 , 27, 29 mm. HYPERLIGHT HES sa radí na trhu medzi ľahké a odolné palice. Palica je dokonale vyvážená! Vďaka tomu je ovládanie loptičky plynulé a zábavnejšie. Shaft je vyrobený z prvotriednych karbónových vlákien. Unikátna kombinácia ľahkých komponentov je naozaj niečím zvláštnym, čo inde nenájdeš. Palice sú vybavené už spomínanou čepeľou Optilight Carbon.

Ak potrebuješ mäkšiu palicu, OxDog si pre Teba pripravil palicu OXDOG HYPERLIGHT HES 29 BR ROUND MBC. Skvelú správu máme aj pre juniorských hráčov. OXDOG HYPERLIGHT HES 29 BR ROUND MBC nájdeš aj v dĺžke 92cm.

Séria palíc ULTRALIGHT HES

OxDog nadväzuje aj na veľmi úspešnú sériu palíc - Ultralight HES. Vynikajúci dizajn, okamžite rozpoznateľný, čistý vzhľad, to je aj tohtoročná Ultralight HES séria! Dizajn a farby vyzerajú elegantne, tak ako si na ne zvyknutý. Avšak aj tu nájdeš pár noviniek. Predovšetkým u tejto série nájdeš palice v bielych farbách doplnených o decentné zlaté prvky.

OXDOG ULTRALIGHT HES 27 AU ROUND MBC2

Túto vynikajúcu palicu zdobí čepeľ FSL (FASTSHOOTLIGHT) CARBON 2. Jedná sa o veľmi novodobú čepeľ s najmodernejším dizajnom, ku ktorému sa pridáva maximálna funkčnosť. Ako si sa už mohol dočítať – táto čepeľ padne všetkým typom hráčov. Pokiaľ Ťa zaujala a chceš vidieť viac florbaliek s touto čepeľou, pozri sa na všetky florbalky s čepeľou FSL Carbon 2.

Ak potrebuješ mäkšiu palicu, OxDog si pre Teba pripravil palicu OXDOG ULTRALIGHT HES 29 AU ROUND MBC2. Skvelú správu máme aj pre milovníka oválnych shaftov. Obe tieto palice nájdeš aj s shaftom OVAL/SWEOVAL. Ako vidíš, hole Ultralight sú naozaj pre každého!.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .