Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Nová kolekcia značky Unihoc

1. 11. 2016

Unihoc si do novej sezóny 2016/2017 pripravil niekoľko noviniek. O štyroch hlavných sme si pripravili krátky článok, v ktorom sa okrem iného dozviete, čo hovoríme na novú čepeľ EPIC.

Séria florbalek Unihoc EPIC

Táto séria EPIC vznikla spojením najlepších modelov Unihoc za účelom vytvorenia perfektných palíc vhodných pre všetky typy hráčov. Ľahko ovládateľná čepeľ EPIC bude sedieť rôznym typom hráčov najmä preto, že s touto čepeľou idú ako nahrávky, tak strely samy. A to vďaka jej všestrannosti. Design palíc je veľa moderný a zároveň jemný, s logom EPIC uprostred shaftu. Proste a jednoducho Vám Unihoc chce zaručiť, že s palicou EPIC budú aj Vaše výkony EPIC :) eFlorbal tieto palice môže len odporučiť, sú ľahké a zároveň pevné, majú skvelý dizajn a sú za prijateľnú cenu.

Textreme Curve

Aj tu Unihoc premýšľal zdravým sedliackym rozumom - ľudí majú radi zahnuté shafty (Curve) a taky ľahké palice - prečo teda nespojiť úspešnú sériu Textreme spoločne s technológiou Curve? A stalo sa tak - vznikli najľahší palice Curve na svete - Unihoc Textreme Curve. A čo je na týchto paliciach najviac pozoruhodné? Vyváženie samotné hokejky, ktoré je u týchto extrémne ľahkých palíc skvele doladené.

Florbalová čepeľ EPIC

Po zverejnení obrázkov novej čepele EPIC mala táto čepeľ veľké očakávania. Naplnila sa? Podľa nášho testovania a spätnej väzby od zákazníkov určite! Pekný dizajn, stredné konkávnosť a skvelý tvar čepele sú poprednými vlastnosťami, ktorým nasledujú pevná pätka a dobre tvarovateľná špička. Táto čepeľ sa Unihoc podarila naozaj parádne. Či už máte radi strelu ťahom, príklepom alebo golfom, alebo ste technickejší hráči, ktorí sa mazná s loptičkou a majú radi presné prihrávky, potom táto čepeľ je správna voľba, bude vyhovovať takmer všetkým hráčom. Navyše čepeľ pomerne dlho vydrží a nezmäkne, ako ostatné čepele, takže ju nemusíte tak často meniť.

Sálovky U4 STL

Predchádzajúci radu sálových botov Unihoc nepatrili k tým najpodarenejším. Vedel to aj Unihoc a zameral sa na novú obuv, ktorá by zákazníkov ohromila a splnila najvyššie požiadavky florbalistov - Rýchlosť a výbušnosť. To sa vývojárom podarilo a predovšetkým sa im podaril aj dizajn celej topánky. Takže táto sálovky nielenže pekne vyzerá, ale prináša aj skvelý pocit z hry a nespomaľuje Vás v pohybe. Aneb Unihoc už nerobí len kvalitné florbalové palice, ale aj topánky;-)


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .