Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Nová kolekcia Unihoc 2019/2020

24. 7. 2019, Thomas

Prichádza nová sezóna a Unihoc pre vás pripravil množstvo zaujímavých noviniek! Aj v tejto sezóne Unihoc vsádza na úspešný dizajn, okamžite rozpoznateľného, ​​čistého vzhľadu, ktorý odlišuje produkty Unihoc od ostatných na trhu. Dizajn a farby, vyzerajú tak elegantne, ako len si môžete u novej kolekcie Unihoc priať. Pre ľahšiu a prehľadnejšie orientáciu v tohtoročnej sezóne používa Unihoc nový grafický systém ikon pre špecifikáciu holí.Totéž platí aj pre čepele, najmä preto, že teraz uvádza na trh úplne nový materiál pre čepele nazvaný TITAN PP.

Čo je to ten TITAN PP?

Nový polypropylénový materiál Titan PP je super pevný materiál čepele s nízkym trením proti povrchu podlahy. Unihoc prichádza s týmto materiálom pre lepší pocit z loptičky a zníženie hmotnosti čepele. Jedná sa o nový materiál čepele, ktorý sa vyvíjal a testoval počas uplynulej sezóny. Je to silnejšie a tuhšie verzie materiálu PP. Čepeľ má pri zachovaní nízkej hmotnosti vysokú torznú tuhosť. Práve tento materiál je to, čo chýbalo v ponuke Unihoc. Z tohto materiálu sú vyrobené tri čepele:

Pretože Unihoc verí, že polypropylénový materiál Titan PP bude hitom letoštní sezóny, vytvorili k nej aj florbalové palice: TITAN SERIES, a tak Unihoc púšťa do predaja nasledujúce typy florbalek Unihoc:

Technológia shaftu

Materiálové zloženie shaftu ovplyvňuje rovnováhu a hmotnosť tyče, a preto Unihoc ponúka širokú škálu možností shaftu pre všetky typy hráčov. Svoje existujúce technológie minulý rok v prosiace rozšírila o technológii CARBSKIN a keďže mala u hráčov úspech, tak Unihoc túto technológiu od novej sezóny zaradil do svojho repertoáru. CarbSkin je rad najľahších palíc na trhu, ktorá plne nahrádza rad Textreme svojou váhou a k tomu ešte pridáva väčšiu pevnosť. Prehľad Unihoc technológiou môžete vidieť tu:

  • Composite - Špeciálna zmes sklených vlákien materiálu composite zaisťuje vysokú odolnosť shaftu a dlho životnosť.
  • Bambo - Palica v tvare bambusu, ktorá bola vytvorená pomocou step power technológie, čo finálnemu produktu prináša niekoľko výhod. Jeho geniálny a pritom jednoduchá konštrukcia umožnila vytvoriť extrémne ľahkou tyč, ktorá zachováva vysokú pevnosť priehybu (Flexu) pri streľbe.
  • Featherlight - Technológia poskladanie jednotlivých komponentov hokejky tak, aby bola výsledná hmotnosť čo najnižšia a vznikla tým jedna z našich najľahších palíc.
  • TopLight, TopLight II - TL je jedna z najľahších a najobľúbenejších tyčí od značky Unihoc.
  • Super Top Light - využíva nové výrobné metódy, ktoré umožňujú znížiť celkovú hmotnosť florbalky. Kombináciou nových extrémne ľahkých karbónových vlákien sa STL koncepciou vznikajú rovné i zahnuté hokejky s najnižšou možnou hmotnosťou.
  • Carbskin - Technológia tkanie karbónových vlákien, z ktorých je tyč vyrobená posúva meradlo ľahkých hokejok na úplne novú úroveň! Využitím novej modernej konštrukcie pre výrobu tyčí a ich kombinácie s tenším materiálom sa značke UNIHOC podarilo zlepšiť pevnosť a odolnosť na nedosiahnuteľnú úroveň v segmente ľahkých hokejok.

U5 PRO model topánok

Ďalšou veľkou novinkou je vydanie nového U5 PRO model topánok v modrej, ružovej, šedej a bielej farbe dopĺňa náš obľúbený sortiment obuvi. Tento nový model obuvi so zvýšeným odpružením a stabilitou, ideálny pre hráčov, ktorí naozaj tlačí svoju hru a ich vybavenie

Brankárske vybavenie INFERNO / KEEPER

V neposlednom rade stojí za zmienku brankárske vybavenie Inferno v novom čiernom prevedení alebo potom brankárske vybavenie Keeper v tyrkysovo - bielom prevedení ľahkými prídavky neónovo žltej farby. Kvalita týchto produktov je na svetovej úrovni a patrí k tým najlepším, čo možno nájsť na trhu. Ako nohavice tak dres krásne dýchajú, sú pohodlné, a tak umožňujú profesionálny výkon.

Vaky. Batohy a tašky

Nové vaky, batohy a tašky sú vo veľmi atraktívnom čierno-červenom designu, kde logo Unihoc je zobrazené v červenej farbe. Jedná sa o veľmi kvalitné produkty, ktoré sú pohodlné na nosenie. Tašky sú tiež šikovne navrhnuté pre efektívne užívanie a zároveň majú atraktívny dizajn.

Limitované Edícia RE7 a GLNT

Limitovaná edícia hokejky Unihoc Epic RE7 STL 27, pomenovaná po švédskom reprezentantovi Rasmus Enströmovi a limitovaná edícia hokejky Unihoc Epic GLNT Top Light II 26, pomenovaná po švédskom reprezentantovi Alexanderovi Galante Carlströmovi.

Vitajte v novej sezóne!


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .