Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

OxDog 2020/2021

23. 11. 2020, Thomas

V minulých článkoch sme si predstavili novinky pre tohtoročnú sezónu od Salming, Unihoc a Zonefloorball. Ak si ich ešte nečítal pozri sa na náš blog. Teraz je čas pozrieť sa na to, čo si pre Teba pripravil Oxdog. Už od začiatku svojho pôsobenia na florbalovom trhu sa Oxdog riadi mottom: "Performance for everyone!" Oxdog si dáva za svoj cieľ priniesť výrobky, ktoré budú dokonalú rovnováhu medzi technológiami a funkčné výkonnosťou. Záleží im na každom detaile, pretože každá maličkosť sa počíta! Teraz už sa ale poďme pozrieť, čo je v tohtoročnej sezóne nové!

Hyperlight HES

Začneme s tým najlepším - sérií palíc Hyperlight HES. Hyperlight HES je označenie najvyššej triedy palíc od Oxdog. Shafty Hyperlight HES sú vyrobené z prémiového a zároveň najľahšieho karbónu - T2500 HighPressure carbon. Pre dosiahnutie čo najnižšej hmotnosti je u týchto palíc použitý odľahčený špunt (alebo ak LC), odľahčená omotávka a ľahká čepeľ Optilight Carbon, ktorá váži len 66 gramov. Palice Hyperlight sú jedny z najľahších florbalových palíc na svete. Tieto palice nemajú vo florbalovom svete konkurenciu a sú určené priamo pre hráčov, ktorí chcú skrátka to najlepšie!

OXDOG HYPERLIGHT HES 27 FP MBC ROUND

Oxdog Hyperlight HES 27 FP MBC ROUND je je hlavný florbalku z Hyperlight HES série! Jedná sa o top palicu od Oxdog. Palica je veľmi ľahká, vo veľkosti 96 cm má púhych 181 gramov. Vyrába sa v dĺžke 96 a 100 cm vo tvrdosti 27 mm. Florbalky s flexom 27 mm sa ešte stále radí medzi stredne tvrdý shaft. Tento flex by sme odporučili pokročilým hráčom. Novo túto palicu nájdeš aj vo variante OVAL.

Palice Hyperlight HES sú stavané pre extrémne rýchlu hru. sú to najľahšie a zároveň jedny z najpevnejšej karbónových palíc.

Čo je však na tejto palici vynikajúce, je jej čepeľ. Čepeľ Optilight je veľmi univerzálny a vďaka svojej konštrukcii Tí pomôže ako sa streľbou zápästím, príklepom, tak i backhandem. Odporúčame ju všetkým hráčom, ktorí si potrpia na prudké a pohotové strely.

Ako alternatívu k tejto palici si Oxdog pripravil palicu OxDog HYPERLIGHT HES 29 FP MBC ROUND/OVAL. Táto palica je rovnaká ako predchádzajúca, jediný rozdiel je, že sa vyrába vo veľkostiach 92 cm a 96 cm s tvrdosťou 29mm.

Ultralight HES

Oxdog nadväzuje aj či na veľmi úspešnú sériu palíc - Ultralight HES. Vynikajúci dizajn, okamžite rozpoznateľný, čistý vzhľad, to je aj tohtoročný Ultralight HES série! Dizajn a farby vyzerajú tak elegantne, ako si na ne zvyknutý. Avšak aj tu nájdeš zopár noviniek. Predovšetkým u tejto série nájdeš palice v bielych farbách doplnených o decentné zlaté / fialové prvky.

OXDOG ULTRALIGHT HES 27 WT ROUND MB

Túto vynikajúcu palicu zdobia univerzálna čepeľ Razor carbon. Jedná sa o veľmi novodobú čepeľ s najmodernejším dizajnom, ku ktorému sa pridáva maximálnu funkčnosť. Razor carbon ponúka skvelú kontrolu loptičky a taktiež strely Tí pôjdu samy od ruky. Táto čepeľ padne všetkým typom hráčom. Ak chceš vidieť viac florbaliek s touto čepeľou, pozri sa na všetky florbalky s čepeľou Razor.

Ak potrebuješ mäkšie palicu, Oxdog si pre Teba pripravil palicu OxDog ULTRALIGHT HES 29 UV ROUND. Vyrába sa vo veľkostiach 96 cm a 101 cm. Na tejto palici však nenájdeš čepeľ Razor, ale čepeľ Avox carbon. Avox je strelecká čepeľ, ktorá patrí k najpredávanejším čepeliam značky Oxdog. My ju odporúčame všetkým strelcom, predovšetkým potom tým, ktorí radi strieľa ťahom.

Skvelú správu máme aj pre juniorských hráčov. Oxdog ULTRALIGHT HES 27 WT ROUND MB nájdeš aj v juniorskej verzii. Jedná sa o veľkosti 87 cm a 92 cm. Tieto veľkosti sú samozrejme s väčším flexom (31 mm), takže sa nemusíš báť, že by na Teba boli príliš tuhé. Ako vidíš, palice Ultralight sú naozaj pre každého!

Sense HES & Light

Sense HES je označenie odľahčených 100% karbónových palíc od Oxdog. Shafty Sense HES patrí medzi odľahčené palice, ale ich váha je skôr stredná. Ako už názov napovedá, je táto palica postavená prevažne na technológii HES. HES - alebo ak HIGH ENERGY SHAFT.

Jedná sa o unikátnu kombináciu technológií palice. Kombináciou týchto faktorov vznikajú palice, ktoré sú:

  • extrémne ľahké
  • vysoko pevné
  • minimálne o 20% rýchlejší
  • majú takmer dvojnásobnú životnosť

OXDOG SENSE HES 27 BK ROUND MBC

Oxdog SENSE HES 27 BK ROUND MBC je hlavný florbalku z tejto série. Palica je ľahká a zároveň vysoko odolná. Vyrába sa vo veľkosti 101 cm s flex 27 mm. Florbalky s flexom 27 mm sa ešte stále radí medzi stredne tvrdý shaft. Tento flex by sme odporučili pokročilým hráčom.

OXDOG SENSE HES 27 BK ROUND MBC je ideálny florbalka pre všetkých hráčov, ktorým vyhovuje technická hra a radi si s loptičkou hrajú. Čo sa nám na tejto palíc páči najviac, je jej vynikajúca čepeľ Optilight.

Oxdog ako tohtoročný novinku začal vyrábať tieto palice aj vo tvrdosti 25 mm. Takže ak chceš tvrdšie palicu, Oxdog SENSE HES 25 BK OVAL MBC je pre teba jasná voľba! Ak naopak potrebuješ mäkšie palicu, je pre Teba ideálne OXDOG SENSE HES 30 BK ROUND MB. Vyrába sa vo veľkostiach 82cm, 87 cm, 92 cm a teraz najnovšie aj 96 cm.

Fusion Light & Fusion

Aj tento rok nájdeš u Oxdog palice zo série Fusion. Táto séria palíc stavia svoje pevné základy na lety osvedčenom modeli kónického shaftu. K vytvoreniu týchto palíc sa používajú iba najpevnejší karbónové vlákna s jedinečnou konštrukciou. Bohužiaľ tieto najpevnejší vlákna majú aj celkom vysokú hmotnosť, preto Oxdog tieto vlákna odľahčil a prináša séria Fusion Light.

OXDOG FUSION LIGHT 23 WT OVAL MB

Tohtoročná novinka OXDOG FUSION LIGHT 23 WT OVAL MB je palica vyrobená pomocou tlaku vzduchu. Karbónové vlákna sú spojené odľahčenú živicou a celá palica je vytvorená tak, aby sa dosiahla čo najpevnejší a zároveň čo najľahší palice. Na palici nájdeš čepeľ Avox.

Avox je strelecká čepeľ, ktorá patrí k najpredávanejším čepeliam značky Oxdog. Vynikajúci pre všetky typy strelcov, predovšetkým potom tým, ktorí radi strieľa ťahom. Oxdog FUSION LIGHT 23 WT OVAL MB sa vyrába vo veľkosti 103 cm a s tvrdosťou 23mm.

Ako alternatívu môžeš nájsť palicu OXDOG FUSION LIGHT 27 WT OVAL MB, alebo môžeš využiť juniorskú verziu OXDOG FUSION 32 WT ROUND NB. Táto juniorská verzia už nie je vyrobená z karbónu, ale zo sklených vlákien.

Čepele Oxdog

Oxdog Tí bohužiaľ tento rok neponúkne žiadnu novinku v oblasti čepeľou. Čo nie je vôbec nič zlé vzhľadom k tomu, že Oxdog už vo svojom repertoári má florbalové čepeľ pre všetky typy hráčov. Tohtoročnú sezónu Oxdog postavil predovšetkým na čepeliach:

Čepeľ Optilight / Optilight carbon nájdeš predovšetkým u palíc najvyššej triedy - Hyperlight HES. Čepele Avox / Avox carbon a Razor / Razor carbon Oxdog používa naprieč všetkými sériami s výnimkou Hyperlight palicou. Posledné čepeľ Block umiestnil Oxdog do palíc nižších kategórií. Čo bude asi preto, že sa jedná o jednu z najstarších čepeľou z tejto štvorky. Každopádne z žiadnu z týchto čepeľou neurobíš chybu!

Brankárske vybavenie Oxdog

V neposlednom rade stojí za zmienku brankárske vybavenie Oxdog. Tohtoročný nová séria brankářského vybavenie vychádza dizajnovo z tej minuloročnej. Brankárske vybavenie Xguard je veľmi komfortné a odolné profesionálne brankárske vybavenie, ktoré Ti pomôže aj pri najťažších zápasoch a tréningoch. Tohtoročný rad Xguard je pevne prešívaná, čo zvyšuje jej výdrž a životnosť. Opticky brankára zväčšujú. Pritom je veľmi pohodlná a zároveň komfortné pri chytaní. Nájdeš tu niekoľko veľmi užitočných vychytávok, ktoré zvyšujú dobrý pocit pri chytaní a zároveň umožňujú plne sa sústrediť na Tvoj výkon. Nohavice krásne dýchajú, sú pohodlné a umožňujú tak profesionálny výkon.

Technológia ART

Po viac ako 18 mesiacoch vývoja nám značka predstavuje svoju najnovšiu technológiu, ktorá je tentokrát určená výhradne pre gólmanov. Jedná sa o technológie Active Rebound Technology - skrátene ART. A čo to vlastne je? Hlavnou zložkou je pamäťová pena, ktorá je použitá ako výstuž, pre väčšie pohodlie gólmana. ART technológia je použitie nového materiálu, ktorý absorbuje nárazy a pohltí energiu loptičky. Ten sa neodrazí mimo dosahu brankára.

U ochranných kraťasov je technológia ART použitá pri bočných vložiek, ktoré chránia proti nárazu balónikom.

OXDOG XGUARD PROTECTION SHORTS BLACK

Novo vyvinuté ochranné šortky Oxdog poskytujú vynikajúce pohodlie a priedušnosť. Brankári chválili pružnosť chráničov na bočných stranách a komfort aj v situáciách, keď sa premiestňovali skokom. Suspenzor je umiestnený v špeciálnom vrecku, z ktorej ide ľahko vybrať. Nie je fixovaný pomocou gúm, ako je tomu zvykom u bežných modelov. Sedí na svojom mieste veľmi stabilne a neobmedzuje v pohybe. To brankárom zaisťuje voľnejší pohyb a zároveň 100% ochranu.

OxDog Gate Kneeguard Long

Ďalšou novinkou pre brankára sú tieto neoprénové chrániče. Fixáciu nohy zaisťujú štyri elastické popruhy na suchý zips. Koleno je proti nárazom a tvrdom podklade chránené gumovou výstelkou. V porovnaní s inými chráničmi sa táto novinka vyznačuje hlavne chráničom na holennej kosti, vďaka čomu poskytujú dodatočnú ochranu v týchto miestach!

Tvar chráničov je dopredu prispôsobený ohnutému tvaru kolenách. Znamená to, že dokonale kopírujú tvar kolenách a priľnú čo najtesnejšie. Vďaka tomu sú chrániče komfortné a perfektne drží na svojom mieste.

Vaky, batohy a tašky

Nové vaky, batohy a tašky sú vo veľmi atraktívnom čierno / oranžovom designu, kde je logo Oxdog zobrazené v bielej farbe. Jedná sa o veľmi kvalitné produkty, ktoré sú pohodlné na nosenie. Tašky sú tiež chytro navrhnuté pre efektívne užívanie a zároveň majú atraktívny dizajn.

Dnes sme si ukázali novú kolekciu od Oxdog. Ak ťa niečo zaujalo, ale nie si si istý, neváhaj nás kontaktovať na emailovej adrese: info@eflorbal.sk , kde Ti veľmi radi poradíme! ;-)


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .