Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Začíname s výpredajom!

11. 2. 2021

Každý hráč potrebuje doplniť svoje športové vybavenie a preto sme si pre Teba nachystali akčné produkty za tie najlepšie možné ceny! V dnešnom článku nájdeš nielen zľavy na všetky florbalové značky ale tiež Tí poradíme, ktoré produkty sú momentálne najvýhodnejšie k nákupu. Neplať viac, keď nemusíš !!!

Florbalky

Florbalka je tá najdôležitejšia vec pre florbalista. eFlorbal Tí ponúka najširší sortiment florbaliek na slovenskom trhu. U nás nájdeš florbalové palice od palíc pre začiatočníkov až po palice pre profesionálov. Teraz máš jedinečnú možnosť zaobstarať si tie najlepšie florbalky za super ceny! Aby si sa v našej výpredajové ponuke lepšie orientoval, zoradili sme Ti florbalky podľa značiek a rozdelili ich podľa druhu kategórie. Teraz si stačí už len vybrať!

Pre profíkov

Pre hobby hráčov

Juniorské a detské florbalky

Pre profíkov

Pre hobby hráčov

Pre profíkov

Pre profíkov

Pre hobby hráčov

Pre hobby hráčov

Topánky

Zháňaš nové športové topánky? U nás nájdeš obrovský výber všetkých druhov športových topánok od streetwearových športovo ladených tenisiek cez nazúvaky až po profesionálne bežeckú obuv. Vybrať si môžeš z desiatok skvelých modelov navrhnutých tak, aby uspokojili aj Ty najnáročnejšie športovcov. Máme topánky od značiek ako je Asics, Unihoc, Salming a ďalšie. Hlavne sme pyšní na našu kompletnú ponuku topánok ASICS. A teraz sa už poď pozrieť na naše výpredajové kúsky:

Asics

Salming

Vaky, tašky a batohy

Stickbag, TOOLBAG a alebo batoh a niesť florbalku v ruke? To je dilema, ktoré už riešil a alebo rieši každý z nás ... Väčšina ponúkaných produktov je od svetoznámych značiek ako je napríklad Unihoc, Zonefloorball, Salming, Oxdog a ďalšie. Pri nákupe u nás máš teda istotu veľmi vysokej kvality a prvotriedneho spracovania. Teraz môžeš mať všetky tieto produkty za úžasnú cena! Stačí sa len pozrieť na všetky zľavnené tašky, avšak najviac nás zaujalo:


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .