Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Nová kolekcia Zonefloorball 2022/2023

1. 8. 2022, Thomas

Prichádza nová sezóna a Zone pre Teba pripravil niekoľko zaujímavých noviniek! V tohtoročnej kolekcii Zone nájdeš novú čeple DREAM, florbalové palice AIR SERIES s ľadovou tématikou, minimalistickú AIRLIGHT kolekciu, PROLIGHT palice, nový rad RAW palíc s názvom SKELETON. Okrem tohto Zonefloorball rozdelil tohtoročnú kolekciu do 2 kôl. Jedno kolo teraz a potom druhé kolo na jeseň. Poďme sa teraz na tieto novinky spolu pozrieť.

ZONE FLOORBALL DREAM

DREAM je nová čepeľ od Zone. Podľa všetkého by táto čepeľ spolu s florbalkami, ktoré obsahujú túto čepeľ, mali byť uvedené na trh v 2. kole - teda tohtoročnú jeseň. Čo nám zatiaľ Zone floorball píše o tejto čepeli? Čepeľ Supreme bola naša ikonická čepeľ a menila hru počas posledných 10-tich rokov. Čepeľ DREAM je upravená čepeľ SUPREME podľa priania hráčov. Zmeny sú v novom logu, zosilnení rebier, lepšej tvare skrutky, inak je čepeľ rovnaké ako čepeľ SUPREME. Rovnaký pocit, rovnaký rám, rovnaká hmotnosť, rovnaké zahnutie, rovnaký výkon – nový sen.

Podľa všetkého teda bude čepeľ DREAM rovnaká ako čepeľ SUPREME. Zmena bude iba v štýle loga, v inom tvare skrutky (aby sa mohla čepeľ lepšie meniť) a rebrá budú vystužené.

AIR SERIES

Air Concept - series je súhrnné označenie pre odľahčené palice ZONE. Všetky palice v tejto skupine kombinujú odľahčené shafty, odľahčené čepele a odľahčené omotávky. Vďaka tejto kombinácii sú Air palice jedny z najlepšie vyvážených palíc na trhu. V tejto skupine nájdeš palice s nasledujúcimi technológiami:

  • Light - odľahčené sklené vlákna / kompozit
  • Ultralight – zloženie shaftu (karbon / sklené vlákno)sa pohybuje medzi pomermi 40%/60% a 80%/20%
  • Superlight - 95% karbón / 5% sklené vlákna
  • Curve - karbón/karbón vystužený kompozitom
  • Air - sklené vlákna / kompozit

Väčšina palíc z tejto AIR SERIES majú v novej kolekcii 22/23 ľadovej farby. U niektorých palíc je v ľadovej farbe iba čepeľ, u ďalších palíc sú v ľadovej farbe celé palice. Pokiaľ si fanúšik ľadových farieb, určite sa na tieto palice pozri. Napríklad palica ZONE FLOORBALL HARDER AIR UL 28 WHITE/ICE CORAL je naozaj vydarená.

AIRLIGHT

Séria AIRLIGHT™ je jedna z najpredávanejších sérií od ZoneFloorball, a tak nesmie chýbať ani v novej kolekcii. Palica AIRLIGHT je 100% karbónová tyč. AIRLIGHT tyč je ľahšia ako palice Superlight. Zonefloorball najviac zapracoval na vyvážení palice, takže palice Airlight sú bezkonkurenčné vo svojej vyváženosti. Výrobca uvádza hmotnostnú kategóriu pri tyčiach Airlight v rozmedzí 190 až 200g. Kolekcia 22/23 prináša 3 AIRLIGHT™ palice, všetky v matnej úprave as minimalistickým dizajnom:

SKELETON

Ďalšou predovšetkým designovou novinkou sú palice SKELETON. U týchto palíc sa jedná predovšetkým o designovú novinku. Palice majú čistý surový shaft bez akýchkoľvek úprav. Pokiaľ si teda potrpíš na design, sú tieto palice priamo pre Teba.

ZONE FLOORBALL MAKER AIR UL 29 GLOW WHITE

Posledná dizajnová novinka je ZONE FLOORBALL MAKER AIR UL 29 GLOW WHITE - v čom je táto palica taká zaujímavá? Je to biela florbalka s bielou čepeľou, bielym shaftom a bielou omotávkou. Zaujímavé na nej je však to, že v tme svieti. Áno, shaft florbalky je vyrobený z fosforeskujúcej farby. Pokiaľ chceš niečo zaujímavé, iné alebo originálne, je táto florbalka priamo pre teba! Ak Ti je jedno, že florbalka v tme svieti a chceš iba palicu s týmito vlastnosťami, pozri sa na ZONE FLOORBALL HYPER AIR ULTRALIGHT 29 WHITE MARBLE naviac je táto palica z minuloročnej kolekcie, takže cena je takmer polovičná.

2ND DROP

2ND DROP - čiže kolekcia rozdelená na 2 časti. Ide o prevratnú zmenu. Zone Floorball ako jediná florbalová značka rozdelila svoju novú kolekciu na 2 časti. 1. časť novej kolekcie je dostupná už teraz. Ďalších 10 nových florbaliek spolu s novou čepeľou DREAM, novým dizajnom a novou farebnou kombináciou bude k dispozícii túto jeseň. Toto je celkom zaujímavý krok, ktorý by mohol mať úspech. Predsa len máme pocit, že každá kolekcia nových florbalových palíc trvá celkom dlho a hráčom chýba nové vybavenie v priebehu sezóny. So Zone sa teraz nudiť nebudete!

Vitajte v sezóne 22/23!


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .