Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Čepeľ LEXX DIAMOND

25. 3. 2015

Minule sme si povedali niečo o technológii NoVibrations a novinkách, ktoré LEXX pripravila na nadchádzajúcu sezónu. Dneska si podrobne predstavíme zbrusu novú čepeľ - LEXX DIAMOND!

Predou vlastnosťou tejto čepele je prehĺbenie od pätky až ku špičke. Jedná sa tak o predzahnutu konkávnu čepeľ, ktorá má v prednej časti špeciálne rebro, vďaka ktorému vďaka ktorému zdvihnete loptička ľahšie a taktiež budú vaše strely presnejšie. Ďalšiu parádou je nižšia položenie rebier oproti okraju pozdĺž celej čepele, ktorý zaisťuje maximálnu kontrolu nad loptičkou. Unikátny je aj dizajn DIAMONDy, jej rebrá majú iný uhol ako ostatné čepele. Postavenie rebier pripomína diamanty, ktoré dali čepele meno.

Vývojári si dali záležať hlavne na pevnosti čepele. Väčšia hustota, šírka a uhol rebier zaistí vysokú odolnosť čepele. Zo zadu je dôležitý kríž, ktorý drží celú pätku a posilňuje tým celú čepeľ. Zo spodnej strany je čepeľ zosilnená, aby čepeľ vydržala aj použitie v náročných podmienkach. A hlavne tu nenájdeme malé dierky, ktoré môžu spôsobiť rýchlejší opotrebenie a častejšie praskanie čepele. Za povšimnutie stojí umiestnenie nápisu LEXX z prednej strany čepele, ktorý je šikovne ukrytý za drážkami po bokoch nápisu tak, aby nevadil pri kontakte s loptičkou.

Hmotnosť čepele je 74g, čo radí čepeľ medzi tie najľahšie na trhu. Vyrábať sa bude v 3 rôznych tvrdostiach - SOFT (mäkká), MEDIUM (stredná) a HARD (tvrdá).

Zaujímavosťou je ešte nápis zo zadnej strany čepele - H19 či H15. H19 nájdeme na všetkých napravo zahnutých čepelí a znamená to Hofbauer 19 - Jedná sa o Matthiasa Hofbauera, kapitána švajčiarskej reprezentácie, ktorý má významný podiel na značke LEXX a je Ambasádorom tejto značky. Nápis H15 nájdeme na čepeľou naľavo, v tomto prípade hovoríme o Christophu Hofbauerovi, ktorý taktiež reprezentuje Švajčiarsko.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .