Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Florbalová poradňa eFlorbal laboratórium Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Prichádza monštruózna sezona Zone?

20. 11. 2017

Dynamický rozvoj švédskej značky

Značka Zone bola založená v roku 2001 v Göteborgu. Od začiatku sa snaží byť IN pre mladých hráčov, a tak sa snaží vyrábať hokejky s veľmi peknými farbami - od krásne neónových cez matné až po dúhové.

Niekoľko rokov po svojom vzniku prišla značka s čepeľami 360 a 369, ktoré sa v tom čase stali veľmi populárne a značku katapultovali medzi najobľúbenejšie florbalové značky.

Značke pomohla fúzií do jednej firmy spoločne so značkou Unihoc. Materská firma sa však snaží držať jednotlivé značky oddelene.

** Hit tejto značky? Limitované edície!**

Áno, je to tak, Zone zhruba raz za štvrť roku vydá limitovanú edíciu hokejky, ktoré mávajú veľký úspech a počas krátkej doby sa vypredajú. Výhoda týchto limitovaných edícií je v cene. Hokejka má úplne rovnaké parametre ako podobné typy, ale je o cca 10-20% lacnejšia.

Posledným takýmto príkladom je hokejka [Zone Hyper Air Fight Cancer](product: 30502), ktorá sa stala hitom a behom pár týždňov nebolo čo predávať. Zmysel predaja tejto hokejky bol najmä charitatívny - jednalo sa o formu podpory boja proti rakovine, že určité percento z nákupu tejto hokejky išlo nadácii "Môj Nový život", ktorá pomáha detským onkologickým pacientom a podporuje ich rodiny ako počas liečby, ako aj po jej skončení.

Predchádzajúca limitovaná edícia bola: [Zone Monstr Air SL PREVIEW 29 rainbow](product: 29760), kde výrobcovia vôbec prvýkrát predstavili čepeľ Monstr, novinku pre sezónu 2017/2018. Táto čepeľ si našla aj rad podporovateľov, keďže nie je až moc zahnutá a konkávná. Je skôr rovná, ale má prirodzene konkávny stred čepele, aby loptička dobre držala. Je skvelá na všetky druhy prihrávok a na strelu príklepom. Dizajn je mixom predchádzajúcich čepelí Zone.

Zone má tento rok pripravených ďalších niekoľko edícií. Tou prvou je Zone Hyper Air SL 27 Rainbow Edt., ktorá bola nedávno zverejnená

Druhá, respektíve tretia varianta, je na podporu boja proti rasizmu - od toho je odvedený názov hokejky Zone Monstr Air NO TO RACISM SL, ktorá sa bude vyrábať v dvoch tvrdostiach - 27mm a 29mm. Predaj tejto hokejky bude zahájený prvý týždeň v decembri 2017.

Už skôr sme vám zrovnali čepele značky Zone. Ak neviete, ktorú čepeľ Zone si vybrať, mrknite na článok [Porovnanie čepeľí Zone](blog: 26038).


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .